ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΗΠΤΗΖ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΓΙΑ ΝΑ... ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ

 

Η Λου, έτσι θέλει να την λένε η Λουίζα, είναι πια ώριμα φρούτο για τα μάτια κάθε αρσενικού. Έχουν φυτρώσει επάνω της στήθη λουλουδένια, τα οπίσθια της λάμπουν, φλογίζουν σκέτοι πύρινοι μαγνήτες, και οι αφράτοι μηροί της γεννούν φαντασιώσεις. Η σάρκα της αποζητά το χάδι, κι όχι μόνο, αλλά από αγόρι που εκείνη να έχει εγκρίνει την ομορφιά του, την όλη του εμφάνιση. 

Έχει πια ενηλικιωθεί, αλλά παραμένει παρθένα η Λουίζα που θέλει να την φωνάζουν Λου. Ραντεβού με αγόρι δεν έτυχε (;) ακόμα να βγει, ούτε καν φιλί αντάλλαξε με συμμαθητή, με κάποιον άλλον, παρά τις μπόλικες ευκαιρίες που είχε στο σχολείο, σε νυχτερινές εξόδους.

Περίεργο! Έχει τσακώσει αρκετές φορές τον ξάδελφό της να την κοιτάει με βλέμμα σχεδόν ερωτικό. Ντροπή του! Ποτέ εκείνη δεν θα σκεπτόταν κάτι πονηρό με συγγενή. Με τον γιο πρώτης ξαδέλφης της μητέρας της, τον Τηλέμαχο.

Μια βραδιά βρέθηκαν μόνοι στο δωμάτιο της. Οι άλλοι από το σόι διασκέδαζαν στην αυλή. Φαγητό, τραγούδι, χορός, λόγω της ονομαστικής γιορτής του πατέρα της. Την ρώτησε αν έχει πάει με αγόρι. Της άρεσε η ερώτηση! Για πρώτη φορά η Λου ένοιωσε την ανάγκη να ανοίξει τέτοια κουβέντα με άντρα. ''Εσύ, Μάχο, φαντάζομαι, τα έχεις φτιάξει με κορίτσι, κι όχι μονάχα μ' ένα... ''.

- Ε, ναι…, της λέει ο ξάδελφος, που για πρώτη φορά την κοζάρει τόσο προσιτή μαζί του, μάλιστα σε μια κουβέντα αυτού του περιεχομένου...
Η συζήτηση κυλάει άνετα και αρκετά ευχάριστα. Μεγάλα παιδιά είναι, αισθάνονται την επιθυμία να περπατήσουν μαζί ένα ''τολμηρό'' διάλογο, πολύ περισσότερο η Λου είναι εκείνη που δείχνει εμπιστοσύνη στον ξάδελφο και τη διάθεση η κουβέντα τους να προχωρήσει σε πιο βαθειά νερά…''Εγώ, Μάχο, είμαι διστακτική με τα αγόρια, δεν ξέρω γιατί…'', του εξομολογείται.

- Θες να σε βοηθήσω…

''Να με βοηθήσεις, πως;''.

- Εύκολο! Αρκεί να το θέλεις... 
''Μη μου πεις πως θα μου κάνεις μάθημα στον έρωτα...'' του κάνει χαριτωμένα, ενώ την πιάνει μία αδιευκρίνιστη γλυκειά αίσθηση και το στόμα της έχει αρχίσει να στεγνώνει. Ο Τηλέμαχος με τόνο φιλικό, αλλά και κάπως προκλητικό ξεκλειδώνει κι άλλο το πορτάκι, να σπάσει ακόμα ο πάγος ανάμεσα τους...
- Όχι, δεν παριστάνω τον δάσκαλο στις γκομενικές σχέσεις. Κάποια πραγματάκια, όμως, είναι βασικά και στα πρώτα σου ραντεβού οφείλεις να τα λάβεις υπ' όψιν.. Κι εσύ να αισθάνεσαι καλά κι ο γκόμενος, που πιθανόν να είναι πρωτάρης, να μην κομπλάρει... Ποιος άλλος λόγος είναι να βγεις με αγόρι, παρά να το ευχαριστηθείς εσύ και να αφήσεις τον άλλον με τις καλύτερες εντυπώσεις.

''Όκεϋ!'' αναφωνεί η ξαδέλφη. ''Τι είναι αυτό που θα μου δείξεις, λοιπόν…''.

- Εγώ τίποτα. Εσύ θα μου δείξεις… 

Ο ξάδελφος βάζει μουσική κατάλληλη, χαμηλώνει το φωτισμό στο δωμάτιο και της ζητάει να αρχίσει να λικνίζεται…

''Γιατί να το κάνω αυτό, κύριε καθηγητά;''

- Για να νοιώσεις ερωτικά, να ‘ρθεις πολύ κοντά στο κορμί σου. Ξεκίνα, λοιπόν... Μη μετακινείσαι, να ‘σαι βιδωμένη στο ίδιο σημείο, κούνα χέρια, όπως σε πάει η μουσική... Χαλάρωσε, χαλάρωσε εντελώς, και παίξε και με τους ώμους σου, σπάσε τη μέση σου, χαϊδέψου μόνη σου στο στήθος σου, τρίψου στα μπούτια σου…, μπράβο..., έτσι... , πολύ ωραία το πας... , και τώρα βγάλε το μπλουζάκι σου…

Το αγόρι πλησίασε την ξαδέλφη. Την ρώτησε ψιθυριστά πως αισθάνεται κι εκείνη κάτι του απάντησε, που ούτε που κατάλαβε ο νέος, τι του είπε εκείνη ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της πριν αφεθεί στην αγκαλιά του.

Διαβαστε ακομα:

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...