Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΟΣ ΜΙΚΡΟ... , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

 

Παρέα φιλική, κουβέντα στην πεπατημένη. Μιλάμε για να μιλήσουμε. Ό,τι κάτσει. Καμιά διάθεση να βάλουν κάτω ένα πρόβλημα και να αραδιάσει ο καθένας τη σκέψη του. Έτσι συμβαίνει όταν δεν έχει οριστεί συντονιστής. Ένα είδος διαιτητή. Να δίνει το λόγο, να τον αφαιρεί, να μην επιτρέπει σε κάποιον να παρέμβει, να διακόψει.

Βέβαια. Άλλο το συμπόσιο το αρχαιοελληνικό, που είχε κανόνες, άλλο το όργιο του χαβαλέ. Της κουβέντας για πλάκα. Στο συμπόσιο οι συμποσιαστές γοητεύονται από το λόγο καθενός, φωτίζονται κιόλας απ΄ όσα ακούγονται. Οι ομιλητές, άλλωστε, έρχονται προετοιμασμένοι να εκθέσουν αναλυτικά τη θέση τους στο συγκεκριμένο θέμα της ημέρας που έχει οριστεί.

Είμαστε στο σήμερα, όπου η κουβέντα στην παρέα γίνεται αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Έχω πέσει αρκετές φορές σε τέτοιο σκηνικό. Όπως προχθές, που για μια ακόμα φορά άνδρες και γυναίκες το διασκέδασαν επειδή αναφέρθηκε το όνομα πασίγνωστου πολιτικού με μικρό πέος. Μικρό; Πολύ μικρό. Να, τόση δα την έχει. Όσο ένα τσιγάρο άφιλτρο. Το πουλί του μοιάζει με φασολάκι.

Μα είναι αυτό μειωτικό; Ντροπή τους, άντρες και γυναίκες, να μιλάνε κοροϊδευτικά για κάποιον που γεννήθηκε με... σεμνό πέος. Τι φταίει αυτός; Τον απατεώνα να τον κατηγορήσεις. Τον κλέφτη, τον εγκληματία, τον κομπιναδόρο. Τον κοντό δεν αξίζει να τον γελοιοποιείς. Ούτε τον καραφλό. Έτσι βγήκαν από την κοιλιά της μάνας τους.

Αντίθετα, είναι ξεφτύλα ο μικροτσούτσουνος να κάνει επιμήκυνση, μάλιστα όταν τα καταφέρνει μια χαρά και με μικρό μέγεθος.

Διαβαστε ακομα:

ΒΡΕ, ΚΟΠΑΝΕ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ!