Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΤΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

 

Πήγε στο σπίτι του μεγάλου ηθοποιού, για να του πάρει συνέντευξη. Του είχε τηλεφωνήσει βέβαια προηγουμένως κι αφού αυτός συμφώνησε με την δημοσιογράφο να της μιλήσει για το περιοδικό της. Η ιστορία είναι αληθινή και παμπάλαιη. Ε, αφού όλοι έχουν να διηγηθούν μια ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης, να πω μια κι εγώ που γνωρίζω από πρώτο χέρι διότι η δημοσιογράφος ήταν κολλητή μου. Κάτι περισσότερο από κολλητή.

Θυμήθηκα την ιστορία χωρίς καμιά σκέψη σήμερα να καταγγείλω τον μαλάκα, μακαρίτης χρόνια. Τεράστιο όνομα του θεάτρου, η προσωπικότητα. Παντρεμένος και κάποιας ηλικίας. Κολλάει να είναι κάποιος κολοσσός στον τομέα του και ξεφτύλας στη συμπεριφορά. Να μην υπολογίζει, να μη σέβεται τον εαυτό του. Να αδιαφορεί για τη χυδαιότητα του, το τι θα πει ο περίγυρος του.

Βρε, μαλάκα, το κορίτσι ήρθε στο σπίτι σου να πάρει συνέντευξη, όχι να την πηδήξεις. Η άλλη ζούσε με την αγωνία να πραγματοποιήσει το όνειρο της, να γίνει τραγουδίστρια, και για να ακούσει τη φωνή της, να την αξιολογήσει, πήγε στο σπίτι του συνθέτη. Όχι να την κυνηγάει γυμνός από δωμάτιο σε δωμάτιο. Μια άλλη έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα και συστημένη συνάντησε αξιοπρεπή εκδότη, ο οποίος από την πολύ αξιοπρέπεια του, ήταν σαφής:

- Θα εκδώσω το πόνημα σου και θα το προωθήσω, και θα φροντίσω να γίνεις γνωστή, να σου πάρουν συνεντεύξεις, να σε βγάλουν στα κανάλια, αφού πρώτα περάσουμε μια βραδιά μαζί.

Αυτά δεν είναι αντρικά πράγματα. Ο αληθινός αρσενικός, ο σωστός άνθρωπος δεν ξηγιέται έτσι. Αυτό είναι το ένα. Υπάρχει και το άλλο. Φυσικό, πολύ φυσικό ο άντρας να ποθήσει μια γυναίκα, να την φαντασιωθεί όταν βρεθεί μαζί της, όταν είναι μόνοι, για 2-3 ώρες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δικαιολογίες να της ορμήσει ή να της κάνει ανήθικες και πούστικες προτάσεις. ''Άσε με να σε φιλήσω, να σε γδύσω, διαφορετικά δεν θα σε… βοηθήσω. Θα σου κάνω χαλάστρα όπου σε βρω, διότι μετράω στην πιάτσα''. Αυτά αξίζουν ξύλο. Όχι μόνο δημόσιο διασυρμό.

Το κλείνουμε με το εξής: Γυναίκα που γουστάρει, που θα ήθελε να συνουσιαστεί μ’ αυτόν τον οποίον θα συναντήσει επαγγελματικά, τον καναλάρχη, τον υπουργό, τον ακαδημαϊκό, τον μεγαλοεπιχειρηματία, δεν αποκλείεται να τον αρνηθεί, ούτε καν να την ακουμπήσει, διότι αηδίασε από το σκάρτο αντριλήκι του

Διαβαστε ακομα:

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ REALITY ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΟΔΙΑ