ΦΙΡΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

 

Μην το ξεχνάμε. Ο Παύλος Χαικάλης, ο ταλαντούχος κωμικός, υπήρξε και πολιτικός. Χάρη στον γίγαντα ελληνικό λαό. Και δεν είναι μόνο γίγαντας και πρώτος σ’ όλα του ο λαός, είναι και αγνός και στις επιλογές του απαιτητικός. Ο Χαϊκάλης, λοιπόν, από το ηρωϊκό Κατάκολο Ηλείας, ήταν και πολύ αληθινός στην υποκριτική του τέχνη, όταν έπαιζε κάποιον χάλια να αυνανίζεται ενώ συνομιλούσε με άγνωστη κυρία.

Σύμφωνα με το σενάριο, όχι στην πραγματικότητα, ο Χαϊκάλης είναι παντρεμένος αλλά ο μαλάκας, ο ξεφτύλας τη ψάχνει στο τηλεφωνικό αυνανισμό. Και τι μας είπε μια ηθοποιός; Πως το ίδιο έκανε και σ’ αυτήν ο πρώην υφυπουργός Παύλος Χαϊκάλης, πρώτος σε ψήφους στο υπόλοιπο Αττικής με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που πούλησαν την ανεξαρτησία τους και την… ιδεολογική ταυτότητα τους όταν στήριξαν στην κυβέρνηση την… ιδεολογία του Σύριζα.

Μάλιστα, κύριε. Ο Χαϊκάλης υφυπουργός. Και αναρωτιέσαι. Το σενάριο όπου υποτίθεται αυνανιζόταν μπροστά στην κάμερα γράφτηκε με βάση την πραγματικότητα; Ή στην αληθινή ζωή ο 61χρονος Χαϊκάλης εμπνεύστηκε από το ρόλο του στην ταινία το χούι να αυνανίζεται ενώ συνομιλεί με γυναίκα. 

Είναι φίρμες ηθοποιοί. Φιρμάρες στο θέατρο, στην πολιτική, στη δημοσιογραφία. Είναι εκδότης, καναλάρχης, καθηγητής πανεπιστημίου, κορυφαίος γιατρός, συγγραφέας. Και λοιπόν; Στην προσωπική τους ζωή είναι ανθρωπάκια. Ελεεινά και γελοία. Για φτύσιμο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΤΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ