Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΔΡΕΣ

 

Όσα βγήκαν στη δημοσιότητα, φρικτά και τερατώδη, είναι πιστευτά σε όποιον ζει στον κόσμο της πραγματικότητας. Και καθόλου υπερβολικά. Δεν αμφισβητώ ό,τι αναφέρουν κορίτσια του θεάτρου (φώτο) για άντρες παλαιάς κοπής και σύγχρονης ραπτικής. Δεν στέκομαι, όμως, στις συγκεκριμένες καταγγελίες τους. Απλά σημειώνω ότι συμβαίνουν, και από νορμάλ άνδρες, περιπτώσεις που ξεπερνούν τα όρια. Γιατί;

Επειδή δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία ο άνδρας όταν απ’ αυτόν εξαρτάται η επιθυμία, η ελπίδα του κοριτσιού να πάρει αυτό που στοχεύει. Αυτό που της αξίζει.

Αφήνουμε τον σεξομανή, τον σεξιστή, τον ψυχοπαθή, τον ανώμαλο, αυτόν που την πέφτει αδίστακτα και δεν υπολογίζει τίποτα. Και δεν τον απασχολεί καν αν θα διασυρθεί, αν γίνει το σούσουρο στο χώρο.

Μιλάμε για τον νορμάλ και σεμνό άνδρα, που κι αυτός σε κάποια φάση κινδυνεύει να παρεκτραπεί. Έτσι ή αλλοιώς να το θέσει ξεκάθαρα στην κοπέλλα, ότι θα γίνει αυτό που θέλεις και εξαρτάται από μένα, αν… ενδώσεις, που λέμε. Επειδή, λοιπόν, και οι ευπρεπείς, οι αξιοπρεπείς άνδρες πιθανότατα να παρεκκλίνουν, παίζει κι είναι παρόν το θέμα της λεγόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας, κάποιες φορές.
Διαβαστε ακομα:

ΦΙΡΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ