ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ

 

Βγαίνει ένας στο μπαλκόνι και κάνει το σκέρτσο του. Επιτόπου σκάνε μύτη άλλοι σκερτζόζοι και κάνουν τη φιγούρα τους κι αυτοί. Κακώς ο πρώτος είπε αυτό που είπε, πολύ σωστά το είπε. Τι είναι αυτό; Μια πορδή κομμένη σε τόσα κομμάτια όσες και οι λεκτικές πιρουέτες στον επικοινωνιακό αέρα. Διάλογος δημόσιος της συμφοράς είναι αυτός και ανταλλαγή απόψεων για κλωτσές. Άλλο μπαίνει κάτω ένα θέμα κοινωνικό με ειδικούς και υπεύθυνους για βγει, αν βγει συμπέρασμα. Κι άλλο αμολάει ο καθένας το απωθημένο του.

Για ''επαγγελματίες ομοφυλόφιλους'' έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Λιγνάδη. Και γαμώ την πάσα! Κοπιάστε και πείτε τα δικά σας, τζερτζελές να γίνεται, το ακροατήριο ψοφάει για κόντρες αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Αυτή είναι η ελευθεροτυπία και ελευθεροφωνία. Είπες, είπα, είπε, και μπείτε κι άλλοι στο χορό να γίνουμε πολλοί, γιατί όχι και πολλές.

''Προσβάλλει τους ομοφυλόφιλους'' σχολίασε σκηνοθέτης την ατάκα Κούγια. Να μπω στο κλαμπ των σχολιαστών κι εγώ. Πρώτον, διαφωνώ, δεν υπάρχει προσβολή των ομοφυλοφίλων. Απεναντίας, προσβάλουν τους ομοφυλόφιλους εκείνοι που τους ταυτίζουν με τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους.

Δεύτερον, ναι, με την κουβέντα του ο Κούγιας πράγματι προσβάλει τους ομοφυλόφιλους τόσο, όσο προσβάλλονται άνδρες αν κάποιος ισχυριστεί πως κυκλοφορούν επαγγελματίες αρσενικοί εραστές γυναικών.

Άλλος είπε ότι ''η ομοφυλοφιλία δεν είναι επάγγελμα, αλλά νομικά αποδεκτή ιδιότητα''. Κι αυτό το είπε άνδρας πασίγνωστος ομοφυλόφιλος  που κατά δική του δήλωση επί χρόνια πληρωνόταν για να συνευρίσκεται σεξουαλικά με άνδρες.

Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι κυκλοφορούν στην πιάτσα. Δεν αναφέρομαι μόνο σ’ αυτούς που χρηματίζονται με την ταρίφα. Είναι και η άλλη κατηγορία των ''επαγγελματιών gay''. Αυτοί που βιοπορίζονται λανσάροντας την ομοφυλοφιλία τους. Βγάζουν το μεροκάματο τους επιδεικνύοντας το αδερφιλήκι τους.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ