ΓΙΑΤΙ ΟΙ GAY ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ STRAIGHT

 

Δεν είναι ομοφυλόφιλος άνδρας κι όμως πηγαίνει με άνδρα. Γιατί να μην πάω, σκέπτεται. Σήμερα! Πριν 50 χρόνια από τον άντρα που δεν είναι gay δεν περνούσε καν από το μυαλό του να βρεθεί με άντρα. Σήμερα τα πράγματα αλλάξανε! Δεν θεωρείται ντροπή και αμαρτία το περιστασιακό ζευγάρωμα δυο ανδρών. Ο straight παραμένει straight, αισθάνεται ότι δεν έγινε gay, ούτε και τέτοιος θα εξελιχθεί.

Να το παραδεχθούμε. Ο ομοφυλοφιλικός έρωτας, αλλά και το ομοφυλοφιλικό σεξ, έχουν νομιμοποιηθεί κοινωνικά και ηθικά. Αυτός είναι ο λόγος που ο straight δεν… κωλώνει σε σεξουαλικό δρώμενο με άντρα, με την ίδια περίπου ευκολία που το επιχειρεί με γυναίκα.

Ομοφυλόφιλοι κάνουν γάμους, οικογένειες, αποκαλύπτονται δημόσια και όποιος πει κουβέντα είναι ομοφοβικός, μεσαιωνικός, ρατσιστής, σκοταδιστής. Το πράμα μπήκε στο δρόμο του, προχώρησε αρκετά, πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμεναν και οι αχτιβιστές, αγωνιστές για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, με συνέπεια να βγάλει το σκασμό και η Εκκλησία. Η οποία Εκκλησία πουλάει ηθική από τότε που οργανώθηκε, με πρωτοστάτες βέβαια ομοφυλόφιλους. Αυτοί είχαν περισσότερο ανάγκη στα σκοτεινά χρόνια να κρυφτούν από τη μια και από την άλλη να ασκήσουν εξουσία στις κοινωνίες.

Μη ξεφεύγουμε. Διαπιστωμένο είναι στην εποχή μας ότι η ομοφυλοφιλία παίζει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες ακριβώς γιατί αποενοχοποιήθηκε. Το σινεμά, η τηλεόραση, η διαφήμιση, ο κόσμος έχει ανοίξει την αγκαλιά του στον ομοφυλόφιλο, τον έχει αποδεχθεί. Είναι γεγονός. Κι αυτή είναι η εξήγηση της μεγαλύτερης gay σεξουαλικής δραστηριότητας στην ανθρωπότητα σήμερα. Από ομοφυλόφιλους και μη.  

Διαβαστε ακομα:

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗ