ΤΟ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ

 

Μόλις βρέθηκαν μόνοι τους στο σκοτεινό δωμάτιο ζήτησε αμέσως τα χείλη της. Της έδωσε ένα φιλί που την αναστάτωσε ολόκληρη. Σίγουρα μια μυστηριώδης χημική ουσία δραπέτευσε από το στόμα του και εισχώρησε μέχρι βαθειά, πολύ βαθειά μέσα της κι άρχισε να ταράζει το Είναι της όλο. Άρπαξε το χέρι της και το οδήγησε κατ’ ευθείαν στα απόκρυφα του.

«Χριστέ μου! Όνειρο είναι τούτο, απαγορευμένο για εμένα ακόμα και στο ύπνο μου... » κατάφερε να μαζέψει τις σκέψεις η Αναστασία. Τα χείλη του κολλάνε σα βδέλλες στο λαιμό της, στα μάγουλά της και τώρα στους πρόποδες του στήθους της, και την ανατινάζουν. Της ανάβουν ηδονή πυρωμένη. Χωρίς να το θέλει σφίγγει μέσα στην παλάμη της το …, όχι αυτό που πιάνει δεν είναι το αρσενικό σεξουαλικό όργανο, όπως εκείνη το ξέρει από τον σύζυγό της. Αυτό το «πράμα» του ξένου είναι ένας ολόθερμος σωλήνας, σκληρός, χοντρός.

Τούτη ακριβώς τη στιγμή η παραδομένη γυναίκα στα χέρια του μέχρι πριν μισή ώρα άγνωστου άνδρα, σκέφθηκε με ανάμικτα συναισθήματα την ανυπαρξία της. Ότι δεν έχει δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη για τη ζωή της. Για τον τον εαυτό της. Βρίσκεται μ' έναν ξένο, όχι τον δικό της άντρα, και την πλημμυρίζει η υπέρτατη επιθυμία να ξεκινήσει ταξίδι στο άγνωστο σ' αυτήν σύμπαν, στον όποιον σεξουαλικό γαλαξία την οδηγήσει ο ξένος άνδρας.

Όταν της πέταξε ό,τι φορούσε επάνω της, ακόμα και τα εσώρουχα, αυτός ο από το πουθενά περιστασιακός εραστής φρέναρε τις ορμές του, την πλησίασε τρυφερά, την γύρισε μπρούμητα κι άρχισε να την φιλάει στους γλουτούς, στη μέση, να μη σταματά να την χαϊδεύει στην πλάτη, να την πιέζει γύρω από το αιδοίο, κι εκείνη να μη ξεχωρίζει τον πόνο από την ηδονή. Όταν δέχθηκε μέσα της το παλούκι, αγκάλιασε τον άνδρα λυτρωτικά.

 

Συνομήλικοι, η Αναστασία και ο Αναστάσης, παντρεύτηκαν πριν από 14 χρόνια και είναι τόσο αγαπημένοι που έχουν πια «αδελφοποιηθεί». Είναι αδελφές ψυχές. Δεν ήταν απόφασή τους να σταματήσουν τις ερωτικές επαφές, η σεξουαλική αποχή ήρθε μόνη της. Απλά προέκυψε. Δεν ένοιωθαν την ανάγκη να συνουσιαστούν, η ζωή έτσι ή αλλοιώς τους είχε δέσει αμετάκλητα. Μαζί ξυπνάνε το πρωί, μαζί φεύγουν για το γραφείο, και οι δυο είναι τραπεζικοί. Κάποτε στο ίδιο κατάστημα, σήμερα διευθυντές, εκείνη σε ελληνική τράπεζα, εκείνος σε ξένη.

Για τους ειδικούς επιστήμονες, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνιολόγους, το φαινόμενο της «αδελφοποίησης» συζύγων εμφανίζεται σε κάποιες περιπτώσεις, συνήθως στην τρίτη ηλικία, μετά τα 60. Στον Αναστάση και την Αναστασία μετά τα 30 τους χρόνια, σήμερα είναι στα 36, και σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ κοντά ο ένας με τον άλλον.

Ο Βάϊος Λιανός είναι ίσως η πρώτη φίρμα αρχιτέκτων στην Αθήνα. Έχει βάλει την υπογραφή του σε πανάκριβες μονοκατοικίες αλλά και σε κτίρια στο κέντρο και στα προάστια. Πολλά λέγονται για την extreme προσωπική του ζωή, τα δε πάρτυ που διοργανώνει πλησιάζουν το μύθο. Ο Αναστάσηςς συνηγόρησε, και δεν το έκανε χαριστικά, σε μεγάλο δάνειο μετά από αίτημα της εταιρείας Λιανού.

Λίγες ημέρες αργότερα ο αρχιτέκτων στο γραφείο του Αναστάση. Για τις απαραίτητες γραφειοκρατικές αναγκαιότητες πριν ενεργοποιηθεί η χορήγηση του δανείου.

- Τη μεθεπόμενη Παρασκευή έχω πάρτυ σπίτι μου. Είσαι καλεσμένος, κύριε Ποντίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά με την σύζυγο.

«Τιμή μου να με προσκαλείτε, όμως…, να, ξέρετε με την γυναίκα μου δεν πολυβγαίνουμε... , θαρρώ, άλλωστε, πως στο πάρτυ θα είμαστε ανάμεσα σε αγνώστους…».

- Ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο. Δόγμα μου, κύριε Ποντίκη, είναι ότι η ζωή μας είναι δημόσιες σχέσεις. Πρώτα αυτό, μετά όλα τα άλλα.

«Όλα τα άλλα, ποια; Κι αυτά που κυκλοφορούν για τα πάρτυ σας…», σχολιάζει αστειευόμενος ο τραπεζικός. Η συζήτηση είναι ευχάριστη, σε κλίμα φιλικό, ανάλαφρο ανάμεσα σε δυο άνδρες εντελώς διαφορετικούς από κάθε άποψη, όμως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον.

- Τι ακριβώς είναι αυτά που συζητιούνται για τα πάρτυ μου, Αναστάση;

«Τι να ξέρω εγώ, ό,τι ακούγεται. Οι προσκεκλημένοι σου, να το πω έτσι απότομα, έρχονται μ’ άλλον σύντροφο και μπερδεύονται μ’ άλλον παρτεναίρ, όπως τύχει, όπως κάτσει η περίπτωση… Γνωρίζετε, φαντάζομαι, τι λέγεται...». Πλατύ χαμόγελο ο αρχιτέκτων, φανερό πως το διασκεδάζει.

 

- Κι αν συμβαίνει αυτό που... λέγεται, γιατί εγώ να το απαγορεύσω! Να καλέσω την άμεσο δράση, την αρχιεπισκοπή Αθηνών να επέμβει; Τέλος πάντων. Το πάρτυ που σε προσκαλώ, κύριε Ποντίκη, δεν είναι τέτοιου χαρακτήρα. Αν πάλι κάποιος με κάποια που θα συναντηθούν στο σπίτι μου έρθουν πολύ κοντά, με γεια τους και χαρά τους. Και αν προλάβουν μου πουν σε ποιο από τα 26 δωμάτια θα ξεμοναχιαστούν, τότε θα φροντίσω να τους στείλω ένα μικρό μάτσο λουλούδια από τον κήπο μου
.

Ο Αναστάσης μετέφερε στην Αναστασία την κουβέντα με τον αρχιτέκτονα πελάτη του. Τι κάνουμε; Πάμε ή όχι; Αν κάποια φλερτάρει τον Αναστάση, αν ένας την πέσει στην Αναστασία; Η πρόσκληση για το πάρτυ του Βαϊου Λιανού έβαλε στην ατζέντα της καθημερινότητας του ζευγαριού το θέμα σεξ. Την απουσία σεξ. Κοιμούνται μαζί, κολλητά, αλλά δεν... συμβαίνει σεξ. Δεν το αποζητούν. Ούτε τους περνάει η σκέψη να πάνε με τρίτο πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση.

 

 

Τους ιντριγκάρει το πάρτυ. Ίσως γιατί τους θυμίζει ότι σ' ένα κανονικό ζευγάρι υπάρχει και το σεξ. Τους φοβίζουν οι φήμες, όλα όσα ακούγονται για τα πάρτυ στη βίλα Λιανού. Τα όργια, παντρεμένος να ζευγαρώνει με άλλη παντρεμένη και η σύζυγος μ’ άλλον, ίσως στην τύχη, ίσως κατ' επιλογήν. Μήπως κι αυτοί, ο Αναστάσης και η Αναστασία να δοκιμάσουν να... πειραματιστούν, στην περίπτωση βέβαια αν κάποιος, κάποια ζητούσε την παρέα τους;

Όσο πλησίαζε η μέρα για το πάρτυ, άντρας και γυναίκα το συζητούσαν καθημερινά, πότε στα αστεία, πότε προβληματισμένοι. Τελικά συμφώνησαν! Θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του αρχιτέκτονα και ό,τι γίνει!!! Όπως έρθουν τα πράγματα.

 

Στο πάρτυ γιορτάζεται η συμφωνία μεγαλοεπιχειρηματία με τον Βάϊο Λιανό για την ανέγερση γιγαντιαίου συγκροτήματος πολυκαταστημάτων, πολυσινεμά, χωρών ψυχαγωγίας, παιδότοπου και λούνα παρκ. Τουλάχιστον 3-4 ζευγάρια κυριλάτα διασταυρώθηκαν και συστήθηκαν με τον Αναστάση και την Αναστασία.

- Να περπατήσουμε μέχρι τη λιμνούλα, πρότεινε μια 40άρα κυρία με μακριά τουαλέτα που άφηνε ολόγυμνη την πλάτη της και συνοδευόταν από τον 45άρη σύζυγο, υψηλό, αδύνατο, με κομψά τετράγωνα γυαλιά μυωπίας.

«Στη λιμνούλα; Πρώτη φορά ερχόμαστε στο σπίτι του Βαϊου…» απολογήθηκε ο Αναστάσης. Η κυρία του ζήτησε να περάσουν τη στενή γέφυρα πάνω από το νερό.
- Θα σας περιμένουμε στο τέλος της γέφυρας, αφού εσείς θα κάνετε τον κύκλο, είπε η κυρία στον σύζυγό της και την Αναστασία. 
«Προχωρούμε;…» πρότεινε δειλά η Αναστασία στον άγνωστο άνδρα.

 

- Αν δεν έχετε αντίρρηση, να τους κάνουμε έκπληξη, λέω να πάμε απ' εκεί…, δείχνει στην Αναστασία προς την πλευρά του πίσω μέρους του σπιτιού. Μετά από τρία βήματα την παίρνει από το χέρι. Μπήκαν σ’ ένα φαρδύ διάδρομο. Η Αναστασία δεν ρωτάει ποιος ο προορισμός τους. Ο άνδρας ανοίγει μια πόρτα και την παρασύρει μέσα. Πρώτη φορά στη ζωή της ένας άλλος άνδρας την έχει στην αγκαλιά του. Είναι απίστευτο, συμβαίνει και δεν το πιστεύει η ίδια, όσο την φιλάει στο σώμα, κι εκεί που ποτέ δεν πλησίασε το στόμα του Αναστάση. Σ’ αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα κινηματογραφείται στη σκέψη της η πάμπτωχη, η πειναλέα σεξουαλική της ζωή.

 

Έχει λαχανιάσει η Αναστασία. Φορτίζεται από ορμητικές πηγές ηδονής που ξεπηδάνε από μέσα της και βγαίνουν από το στόμα. Όταν ο άντρας ξαναφέρνει τα χείλη του στα δικά της, το φιλί του γίνεται καύσιμο, το λαχάνιασμα συνεχίζεται και συνταράζει τα σπλάχνα της. Ο Αναστάσης; Δεν σκέπτεται που είναι, τι κάνει ο σύζυγός της. Μήπως κι αυτός απολαμβάνει το ίδιο με την κυρία του «δικού» της. Αδιάφορο της είναι.

Ο άνδρας χαϊδεύει τα στήθη της και βυζαίνει πότε το ένα, πότε το άλλο. Ξαναμπήκε μέσα της... Όχι αυτό δεν είναι εκείνο που κάποτε ήξερε με τον άνδρα της, αυτό είναι λοιώσιμο…, κάθε φορά που σπρώχνει το πέος του, κάθε φορά την «σχίζει», την λοιώνει.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΟ...