ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ''ΚΙ ΑΛΛΟ''

 
Είναι μέσα της και το έργο εξελίσσεται περίφημα. Το κορίτσι δείχνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις εκφράσεις στο πρόσωπό της, πιθανόν να το λέει και με το στόμα, ακόμα και να παραμιλάει τρισευτυχισμένη, ότι πλησιάζει στην κορύφωση, ότι έχει απογειωθεί διότι από στιγμή σε στιγμή «έρχεται» ο οργασμός.

Έστω ότι το ζευγάρι πετυχαίνει το ιδεώδες. Να ολοκληρώσουν συγχρόνως. Και με διαφορά δευτερολέπτων να προκύψει το ποθούμενο - δεν τρέχει τίποτα αν χρειάζεται δυο-τρεις κινήσεις ακόμα ο ένας από τους δύο.

 

Παίζει και η άλλη περίπτωση, η γυναίκα μόλις τελειώσει να θέλει στη συνέχεια ''κι άλλο''. Θεωρείται σπάνιο να εκδηλώσει τέτοια επιθυμία ακόμα κι αν καίγεται για το περισσότερο. Να έχει ικανοποιηθεί και να αποζητάει αμέσως «κι άλλο»... Επειδή αισθάνεται πανέτοιμη κιόλας, «το 'χει» τούτη τη μεθυστική στιγμή να ποθεί να ξαναφθάσει αμέσως σε οργασμό. Τι κάνει ο σωστός αρσενικός αν το αντιληφθεί μόνος του ή εκείνη του το ψιθυρίσει στο αυτί. Ότι δεν της είναι... αρκετό, ότι το θέλει ''κι άλλο... '', να κρατήσει μεγαλύτερη διάρκεια η συνουσία τους.

 

Ο άνδρας δεν είναι γυναίκα, γι' αυτό ανίκανος στο τρίλεπτο, στο πεντάλεπτο μετά την εκσπερμάτιση να πυροβολήσει πάλι με το υγρό πυρ. Εκείνη, όμως, έχει το προνόμιο να κολυμπήσει στον ωκεανό της ηδονής μ' έναν ακόμα καπάκι οργασμό, και μ' έναν τρίτο, και τέταρτο ίσως.
Μια παρένθεση. Και η «εύκολη» σε πολλαπλούς οργασμούς γυναίκα δεν είναι σίγουρο ότι οπωσδήποτε σε κάθε σεξουαλική επαφή θα σκοράρει έστω μόνο έναν κάθε φορά. Όχι, βέβαια. Και στις πιο οργασμικές γυναίκες κάποιες φορές το σεξ καταλήγει... άσφαιρο. Επειδή η γυναικεία φύση στο σεξ χρειάζεται αρκετούς και ποικίλους ερεθισμούς. Δεν απολαμβάνει τον οργασμό με... παραγγελιά  .

 

Επιστροφή στο θέμα μας. Τι κάνει ο άνδρας αν η γυναίκα παραμένει με ανοικτά τα πόδια επειδή ναι μεν «τελείωσε», αλλά θέλει ''κι άλλο''; Συνεχίζει σε πείσμα της λιποθυμίας του εργαλείου του. Συνεχίζει προκειμένου εκείνη να ''πιάσει'' έναν ακόμα οργασμό, κάνοντας παιχνίδι με τη γλώσσα, με τα δάχτυλα, ό,τι χρειάζεται η γυναίκα για να ανάψει, από τα γλυκόλογα και τα χάδια του άνδρα. 
Βεβαίως, ο άνδρας αν είσαι σε σχέση με την γυναίκα, την γνωρίζει πολύ καλά, και παίζει με το χρόνο. Καθυστερεί όσο γίνεται περισσότερο, ώστε με τη δική του στύση εκείνη να δέχεται κι άλλες, κι άλλες ενέσεις ηδονιστικής τόνωσης.
Οφείλει να γνωρίζει ο άντρας πως η γυναίκα για να ξανάρθει σε οργασμό δεν πρέπει να «κρυώσει». Να, γιατί αφού αυτός αδειάσει το σωλήνα του με το παχύρευστο σπέρμα, συνεχίζει να την διεγείρει με το χέρι. Αν κάνει το λάθος και βαρέσει ημιανάπαυση, τότε είναι σα να βούτηξε όλα τα λεφτά από την τσάντα της.
Συμπέρασμα. Και χωρίς καύσιμα ο άντρας δεν «αφήνει» την γυναίκα να διακόψει το ονειρεμένο της ταξίδι. Εκτός κι αν δεν έχει χέρια, ούτε γλώσσα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ, Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΜΙΛΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ