ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

 
Ποιο είναι, λέει, το ιδανικό μέγεθος του πέους σε στύση. Κλασική πράξη πνευματικού και επιστημονικού αυνανισμού. Επιτέλους! Σταματημό δεν έχει αυτή η ανοησία, που κάθε τόσο αμολιέται στα μήντια. Λέω για το μήκος του ανδρικού οργάνου. Για να αποδεικνύεται έτσι ότι ο αυνανισμός δεν παίζεται μονάχα με την κρεατόβεργα στο χέρι. 
Ιδιαίτερα ο πανεπιστημιακός, ο ερευνητικός αυνανισμός δίνει τα ρέστα του σε θέματα γύρω από το σεξ. Μετά τον πόλεμο άνοιξαν την πόρτα οι ειδικοί για να μελετήσουν τα σχετικά με το σεξ, ασφαλώς προκειμένου να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας, αλλά οι δικοί σου το μπερδεύουν. Σε τίποτα δεν αποφασίζουν οριστικά, όλο την κάνουν γυριστή σε τούτο και το άλλο.

 

Επί του συγκεκριμένου θέματος. Ο ιδανικός μέσος όρος για τη μαλαπέρδα είναι, λέει, 12,5 εκατοστά μήκος, όταν είναι σηκωμένη. Αυτό σύμφωνα με τη σχετική επιστημονική μελέτη. Μ' αυτό το μέγεθος της σαρμέλας, τα 12,5 εκατοστά, ικανοποιούνται στη συνουσία και ο άνδρας, και η γυναίκα. 
Κρεατόβεργα. Μαλαπέρδα. Σαρμέλα. Είπα τρεις από τις τουλάχιστον 103 ''ονομασίες'' του πέους. Σε κάθε γλώσσα, τόσο στη δύση όσο και την ανατολή, στα σεξουαλικά όργανα άνδρα και γυναίκας έχουν δώσει ένα κάρο παρατσούκλια. Δεν θα πάει στο γιατρό η κυρία να πει ότι ''Έχω πρόβλημα στο φλόκι μου..., στο μούτζο μου, στο ζιζί μου''. Θα πει ''στο αιδοίο μου''. Ούτε ο άνδρας θα πει ''Γιατρέ, κάτι συμβαίνει με το ματζαφλάρι μου..., το παλαμάρι μου, το ρόπαλο μου, το κλαρίνο μου, το λουκάνικό μου''. Ατελείωτη η λίστα με τις παραλλαγές στην ονομασία.
 
Ξεφύγαμε από το θέμα μας. Ποιο είναι το ιδανικό μήκος της τσουτσούς, όταν το σκήπτρο του άνδρα είναι σκληρό και σε ανάταση. Δεν υπάρχει απάντηση! Αυτή είναι η τελική κουβέντα. Η σοβαρή και αξιόπιστη απάντηση. Δεν παίζει κανένα ρόλο όποιο και όσο είναι το παλούκι σε μήκος, σε φάρδος, σε σχήμα. Η κάθε μια γυναίκα ας λέει ό,τι θέλει, πως το απολαμβάνει π.χ. μόνο αν ο λοστός είναι δυο πιθαμές. Ο εραστής, μιλάμε πολύ σοβαρά, και με μπάμια σε μήκος και σε πάχος, αν είναι αρσενικός κλάσεως, θα κάνει τέτοιο παιχνίδι, που η κυρία θα το θυμάται μέχρι να πεθάνει.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΣΕΞ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ