ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ… ΑΣΤΡΑ

 

 

Όχι στο εμβόλιο. Όχι στη μάσκα. Όχι στο lockdown. Όχι… , Όχι… , Όχι… στο ένα και το άλλο. Ο γραφικός της Ιστορίας, ο ντυμένος επαναστάτης, αντιστασιακός, αμφισβητίας είναι αγκαλιασμένος με το ΟΧΙ. Το ΝΑΙ δηλώνει άτομο συμβιβασμένο, ευνουχισμένο, ανελεύθερο, ένα πρόβατο στο κοπάδι.

Στην πραγματικότητα ο οπαδός του ΟΧΙ δεν έχει σκέψη, στερείται θέσεων, απλά είναι κολλημένος με το λάβαρο της άρνησης και τυφλά μοστράρεται για ιδεολόγος, πολιτικοποιημένος, με κοινωνικές ευαισθησίες στο όνομα του λαού, από τον οποίον είναι ξεκομμένος εντελώς.
Φοβερά πράγματα. Κινήματα κατά των εμβολίων, και από κοντά στις φοβίες και φαντασιώσεις των γραφικών ακολουθούν γιατροί και προσωπικό νοσοκομείων.

Τα ρέστα του δίνει ο γραφικός του ΟΧΙ με τη μοναδική ευκαιρία της πανδημίας. Και ξερνάει ένα κάρο ηλιθιότητες ενάντια των αόρατων, αλλά υπαρκτών αιώνιων εχθρών του ανθρώπινου γένους. Εκείνων των ελεεινών που μια ζωή κρύβονται κάτω από τη γη, επάνω στους ουρανούς και σχεδιάζουν πώς να εκμεταλλευτούν τους λαούς. Να τους βλάψουν, να τους καταστρέψουν.

Εχθρός είναι η εξουσία. Το κράτος. Η κυβέρνηση. Ο ορισμός της γραφικότητας. Ο γελοίος μαλάκας του ΟΧΙ, για να δικαιώσει τις σταυροφορίες του στην άρνηση, θεωρεί εξουσία ακόμα και τα ανθρωπάκια που αποτελούν την κυβέρνηση. Τους πρωθυπουργούς και υπουργούς που αποφασίζουν χεσμένοι στο φόβο. Μήπως περάσουν αύριο κανένα Ειδικό Δικαστήριο διότι παράγγειλαν αυτό, όχι το άλλο εμβόλιο, διότι απαγόρευσαν τις μετακινήσεις και προκάλεσαν ζημιά στην οικονομία.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ LOCKDOWN ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!