ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

 

Μια σχεδιάστρια μόδας, δεν θυμάμαι το όνομά της, όμως έχω συγκρατήσει τι ακριβώς είχε πει για τις γυναικείες γάμπες. «Οι άνδρες λατρεύουν τη θέα μιας ανασηκωμένης από ψηλό τακούνι γάμπας…, ξυπνάει μέσα τους ένστικτα ζώου άγριου που ψάχνει τη λεία του. Η γυναικεία γάμπα παραπέμπει σε ελάφι τρομαγμένο που τρέχει να γλυτώσει από τον κυνηγό του…».

Πώς το λες αυτό; Οργιαστική ποιητική φαντασία από άνδρα διψασμένο για σεξ, διότι εκτιμά την ομορφιά σε πόδι γυναίκας με θηλυκότητα. Στο πόδι, άλλοι στο στήθος μιας κυρίας, το λαιμό ή τη μέση της βλέπει και περιγράφει με έμπνευση λογοτεχνική εικόνες που προκαλούν ερωτικό παραλήρημα…

Αφορμή για τούτες τις αράδες ένα φωτορεπορτάζ που τράκαρα σερφάροντας στο διαδίχτυο με θέμα τα καλύτερα, τα ωραιότερα πόδια γυναικών σήμερα. Και πόδι σημαίνει η γάμπα. Ασφαλώς θηλυκού γένους. Δεν την είπαν ο γάμπα, ούτε το γάμπα.


Μακριά, χυτά πόδια…, ατελείωτα…, πόδια που καταλήγουν σε λεπτούς αστραγάλους…, και οι γάμπες αλαβάστρινες, δροσερές. «Το πιο αισθησιακό ανδρικό φετίχ», ο χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μου, είναι του πάλαι ποτέ γόη του γαλλικού σινεμά Αλαίν Ντελόν. Μας προέκυψε και πολιτικοποιημένος ο για πολλές κυρίες αγέραστος ωραίος με τις ακροδεξιές του τοποθετήσεις, όμως δεν ξεχνάει ότι είναι και αρσενικός.

Ένας άλλος διάσημος ηθοποιός, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είχε πει: «Τις γυναίκες πρέπει να τις κυττάς από κάτω προς τα επάνω, διότι η αληθινή φινέτσα αρχίζει από τα πόδια, έτσι με είχε συμβουλεύσει ο πατέρας μου...».

Ο μακαρίτης συγγραφέας Αντώνης Σουρούνης σε μυθιστόρημά του γράφει: “Πατούσε μ’ όλο το πέλμα της και χαιρόταν το βάδισμά της, κάθε βήμα φύτευε στη γη τα πόδια της…, κι εγώ σκέφθηκα πόσο χαιρόταν τις πατούσες της η ίδια η γη…”.

Τα γυναικεία πόδια, ναι, κι αυτά προκαλούν υψηλό ερωτισμό, και η γάμπα για κάποιους περισσότερο ποιοτικό αισθησιασμό από το στήθος. Τα πόδια έργα τέχνης, όχι εκείνα τα γυναικεία τα πλαδαρά με κυτταρίτιδα και εκζέματα. Παρακαλώ, αγαπητή μου κυρία, απομακρυνθείτε από το κάδρο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ... ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ!