Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΨΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΑΡΓΗΣ ΚΑΥΣΗΣ

 

Η Τζούλια προσπαθεί να φοράει μια όσο γίνεται ανέμελη και χαζοχαρούμενη μάσκα στο πρόσωπό της, να μην αντιληφθεί κανείς το αδίστακτο φλερτ του άνδρα που την έχει στην αγκαλιά του, όσο χορεύουν οι δυο τους. Ο τελευταίος, πάντως, που θα μπορούσε να υποψιαστεί κάτι είναι ο σύζυγος της, ο οποίος κάπου είναι ξεχασμένος, και γυροφέρνει με το ποτήρι ουίσκυ, ποιος ξέρει αν είναι το πέμπτο ή το έβδομο της βραδιάς.

Κόσμος πολύς, ένας χαμός σε κάθε γωνιά της τεράστιας μονοκατοικίας με την απέραντη αυλή, φωτισμένη και στολισμένη γιορταστικά. “Φοβάμαι πως ό,τι λέω μπαίνει στο ένα αυτί σου και βγαίνει από το άλλο... ''' της παραπονείται ο άντρας πάνω στο χορό. ''Πόσο θα 'θελα να έπαιρνες στα σοβαρά όσα νοιώθω τούτη τη στιγμή...”.

- Τι θα μου έλεγες, δηλαδή..., τον διέκοψε δήθεν αδιάφορα η ηθοποιός επιστρατεύοντας όλη την υποκριτική της τέχνη, ενώ αισθάνεται το σκληρό του να την καρφώνει στην κοιλιά.

“Τζούλια, δεν σκέπτομαι παρά να με φιλάς στο στόμα, τη γλώσσα σου σε κάθε σημείο του σώματός μου, και στον ...”.

- Πάψε, Κίμωνα, φθάνει πια! Αλήθεια, φαντάστηκες ότι εμείς οι δυο... Το ξέρεις ότι έχω γιο στην ηλικία σου, 25 χρονών παλληκάρι...

“Εγώ δεν είμαι 25!... '' βιάστηκε να της απαντήσει ο 30χρονος που από την αρχή της ξεκαθάρισε ότι απόψε είναι το τελευταίο βράδυ, άλλη ευκαιρία δεν θα περιμένει για να του δοθεί ολοκληρωτικά.

“Δεν είμαι γιος σου, Τζούλια! Άσε, λοιπόν, κατά μέρος την ηλικία μου, μόνο σα μάνα μου δεν σε βλέπω. Άλλωστε, τι σχέση έχει η διαφορά ηλικίας..., αλήθεια, πόσο χρονών είναι τα χείλη σου, το στήθος σου, ο πισινός σου..., έχουν πράγματι την ηλικία που γράφει η ταυτότητά σου;”.

Η γυναίκα ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη της βραδιάς..., και το θέλει πολύ, τόσο όσο ο νεαρός άνδρας. Το καθυστερεί, όμως, για να δώσει χρόνο στην αναμμένη φλόγα στο φυτίλι... ΝΑ εκραγεί στην ώρα της η μπόμπα, όταν τα κορμιά τους γίνουν ένα.

- Κίμωνα, είσαι εκτός ελέγχου, θα μας καταλάβουν..., να, η γυναίκα σου μας κοιτάει.

“Αυτό θαρρείς μ' ενδιαφέρει, μη μας πάρουν χαμπάρι; Ένα με καίει μόνο, να σε φάω ολόκληρη... Σ' αφήνω, βρες τον άντρας σου, θα 'ρθω να σε βρω σε λίγα λεπτά”.

Ο Κίμωνας είδε σε μια παρέα την γυναίκα του και πήγε κοντά της. Μοντέλο παροπλισμένο, σε μόνιμη κατάσταση υπαρξιακής αναζήτησης της ταυτότητάς της, μια 28χρονη η οποία βρήκε με καταφύγιο στα χάπια και τις ουσίες. Γρήγορα απομακρύνθηκε από την σύζυγο και άρχισε να ψάχνει την Τζούλια. Την είδε σε πηγαδάκι, δίπλα στον σύζυγό της. Οι ματιές τους διασταυρώθηκαν έντονα. Απομακρύνθηκε επιδεικτικά, με βλέμμα που την καλούσε να τον ακολουθήσει στο σκοτάδι.

Δεν τους βλέπει μάτι εκεί που την άραξαν. ''Κίμωνα, το έχεις παρακάνει... '' συνεχίζει η ηθοποιός στο ίδιο τροπάρι, να διασκεδάζει δήθεν με τις ορμές του αρσενικού. Αυτός δεν έχει να της πει κάτι. Τα λένε όλα τα γυαλισμένα μάτια του. ''Θα σε πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια, αν δεν σε πάρω εδώ, τούτη τη στιγμή. Μ' έχεις κάνει θηρίο της ζούγκλας, να σε δαγκώσω θέλω, να σε πάρω και να σου μείνει αξέχαστο, να θυμάσαι τούτη τη νύχτα μέχρι να σε βάλουν στον τάφο σου''.

Η γυναίκα ένοιωθε κιόλας, πριν την ακουμπήσει, να πλησιάζει σε οργασμό.

Διαναστε ακομα:

ΟΝΕΙΡΟ ΕΦΕΡΕ ΠΑΡΕΞΗΣΗ ΚΑΙ... ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ