ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΝΤΥΛΑΝ ΠΡΙΝ... ΠΕΘΑΝΕΙ

 
Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας. Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας. Μια κυρία αξιοπρεπής και σοβαρή κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση τον Μπομπ Ντύλαν. Ακόμα και να δεχθεί κανείς σαν απόλυτα αξιόπιστη τη συγκεκριμένη καταγγελία, που έκανε το γύρι του κόσμου, το ερώτημα είναι τούτο:
- Βοηθάσει το κίνημα Metoo η το γελοιοποιεί;
Βάζουμε τα πράγματα κάτω. Ο Μπομπ Ντύλαν, νόμπελ λογοτεχνίας, παγκόμια μούρη της λαϊκής μουσικής, είναι πατημένα 80 χρονών, έχει έξι παιδιά κι άλλα τόσα εγγόνια. Βεβαίως και είναι ικανός να διέπραξε το βιασμό της κυρίας όταν αυτή ήταν 12 χρονών. Πριν 56 χρόνια. Γιατί, όχι; Όταν ο τραγουδοποιός ήταν 24 χρονών.
Μιλάμε σοβαρά; Σοβαρότατα! Κανένα μμε δεν τόλμησε να αναρωτηθει το αυτονόητο: Καλά, η 68χρονη τωωωωώρα το θυμήθηκε; Φοβήθηκε μήπως πεθάνει ο αμερικανοεβραίος Μπομπ Ντύλαν και το κακούργημα του δεν το γράψει η Ιστορία;
Ξέρειος τι σημαίνει δικτατορία; Αμα ξέρεις τότε έχεις... κατανόηση γιατί όλοι τρέμουν να κάνουν κριτική και αυτολογοκρίνονται, από τον κίνδυνο να κατηγορηθο[υν πως εναντιώνονται στο MeToo. Ποια μόδα; Κανονική χούντα είναι οι δήθεν, όχι οι αληθινοί υπερασπιστές των δικαιωμάτων των γυναικών.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ HIPPIES ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ