ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ, ΜΕΤΑ ΤΑ 60 ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ

 

Ο Αρίστος είναι στα 25 και ο θείος του, ο αδελφός του πατέρα του είναι στα 65. Η κουβέντα τους είναι για το σεξ. Απ’ αυτά που ακούει ο Αρίστος, καταλήγει σ’ ένα συμπέρασμα. Πως είναι όρθιο κορόιδο. Πρώτα πρώτα γιατί ποτέ έως τώρα δεν είχε επιδιώξει να συζητήσει οτιδήποτε με τον κοσμογυρισμένο θείο του. Και μετά, γιατί ποτέ δεν περίμενε να ακούσει πως ένας 65άρης είναι δυνατόν να ικανοποιεί σεξουαλικά γυναίκα, μάλιστα καλύτερα, πολύ καλύτερα από έναν 35άρη και 45άρη.

Θυμήθηκε ο Αρίστος, παίδαρος, ψηλός, γοητευτικός, μπρατσωμένος και πλατωμένος, όταν ήταν 20 και 22 χρονών. Πάντα τον γουστάρανε τα κορίτσια, του την έπεφταν και κάτι παντρεμένες, κι αυτός νόμιζε ότι σχίζει. Ότι πιάνει πουλιά στον αέρα στο κρεβάτι. Απ’ αυτά, όμως, που άκουσε από το στόμα του 65χρονου, κάνοντας μια πρόχειρη αυτοκριτική, κατάλαβε πως στο θέμα σεξ ήταν ένας μπουνταλάς. Βρισκόνταν πολύ πίσω και χρειαζόταν πολλά καρβέλια να μάθει ακόμα στην εν λόγω τέχνη.

''Βέβαια, τέχνη είναι αυτή η δουλειά... '' του λέει ο μπάρμπας του, που μόνο μπάρμπας δεν φαίνεται πια στα μάτια του Αρίστου. ''Του νηπιαγωγείου είναι ο άνδρας στην ηλικία σου... ''.. Και του εξηγεί:

''Από τον καιρό του Αδάμ, ο άνδρας έχει τον πρώτο λόγο όταν βρεθεί ιδιαιτέρως με την γυναίκα. Ο άνδρας παίρνει τις πρωτοβουλίες, η γυναίκα ακολουθεί. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, τι να προλάβει να μάθει και με πόσες γυναίκες να έχει πάει ο 20χρονος και ο 30χρόνος; Το τρίτο, ο νέος σε ηλικία άνδρας, ειδικά ο νηστικός από γυναίκες, ορμάει, πέφτει με τα μούτρα όταν βρεθεί επί το έργον και δείχνει έτσι την ατζαμοσύνη του''.
- Να μου πει τι να κάνω... , λέει στο θείο του ο ανηψιός.

''Ανηψιέ, δεν θα σου κάνω μάθημα, έτσι να ξηγείσαι, αυτό να εφαρμόζεις, εκείνο να αποφεύγεις. Μόνο σου θα βρεις τα πατήματα κι αυτά δεν είναι ίδια με κάθε γυναίκα. Μόνο μια είναι η συμβουλή μου κι αυτή θαρρώ είναι αρκετή. Το σεξ δεν είναι ξεπέτα, αυτό να βάλεις πολύ χωνευτικά στο μυαλό σου. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Οι στιγμές με την κυρία είναι μοναδικές, εσείς οι δυο τις δημιουργείτε, εσείς τις απολαμβάνετε και για εσάς είναι αξέχαστες... ''.

Και έκλεισε μ’ αυτά τα λόγια ο θείος, σ’ αυτήν την πρώτη κουβέντα για σεξ, με τον Αρίστο: ''Από τη μια γελάω και από την άλλη σκυλομετανοιώνω για το πώς συμπεριφερόμουν σεξουαλικά ακόμα και μέχρι τα 50 του. Στράβαδι ήμουνα, ανηψιέ! Σήμερα; Σήμερα είμαι θεός! Γυναίκα που θα ‘ρθει μαζί μου κάνει την τύχη της!!! Και ξέρεις γιατί είμαι πολύ καλός εραστής; Επειδή χαρίζω ατέλειωτη ηδονή στην κυρία, αλλά και αρμέγω ηδονή για πάρτη μου''.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ