ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

 

Και τους ομοφυλόφιλους και τους τσιγγάνους είχε βάλει στο σημάδι ο Χίτλερ. Στο σχέδιο ήταν να τους εξαφανίσει από την Γερμανία, όπως και στην κάθε χώρα που έβαζε πόδι. Τρεις, λοιπόν, οι “κατηγορίες” που απειλούσαν την ευγονία της αρείας φυλής, οι gay, οι ρομά και, βέβαια, οι Εβραίοι.

Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί, ολοκαύτωμα και των αθίγγανων, που τους λένε και γύφτους. Υπολογίζονται σε 800.000 τα θύματα. Γι' αυτό, μόλις πριν λίγα χρόνια, με σχετικό μνημείο αναγνωρίστηκε και το ολοκαύτωμα των Ρομά, το Ποράιμος, όπως το λένε οι ίδιοι, ο Αφανισμός.

Σα σήμερα 15 Νοεμβρίου, το 1943, ο αρχηγός των Ες- Ες, ο περιβόητος Χάινριχ Χίμλερ άναψε το πράσινο φως για να έχουν την ίδια τύχη με τους Εβραίους και οι τσιγγάνοι. Οι χωρίς δική τους πατρίδα, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα κατά χιλιάδες σ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Με την ευκαιρία: Η Ελλάδα είναι ίσως η χώρα με τους λιγότερους ρομά.

Ο Χίμλερ, γεωπόνος και ορνιθοτρόφος, μαύρη, κατάμαυρη ψυχή, δεν τα κατάφερε να κάνει καριέρα στρατιωτικού. Από το 1929 ο Χίτλερ τον έκανε αρχηγό της τότε παραστρατιωτικής οργάνωσης SS. Με τη λήξη του πολέμου ήπιε υδροκυάνιο, αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ