Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΝΕ…

 

Όποια κόμμα κι αν ήταν κυβέρνηση, την ίδια πολιτική, την απολύτως ίδια πρακτική θα εφάρμοζε στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Αυτό δεν το συζητάμε. Ποιοι είναι οι επιστήμονες εκείνοι που αρνούνται τον εμβολιασμό; Οι γνωστοί. Ε, αυτοί, οι πολέμιοι του εμβολιασμού, αν ήταν πρωθυπουργός και υπουργός υγείας και προνοίας, δεν θα είχαν τα άντερα να μη κινηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε η επίσημη κρατική στάση απέναντι στην πανδημία να είναι ο εμβολιασμός.

Άλλο τι λέει κάποιος έξω από το χορό και πουλάει μούρη. Όταν έχει κυβερνητική ευθύνη δεν θα μας πει την προσωπική του γνώμη, στο συγκεκριμένο ζήτημα, διότι αν το κάνει θα γελάει ο πλανήτης μαζί του έως το τέλος του κόσμου.

Δυστυχώς! Γιατί αυτοί που είναι φανατικά ενάντια του εμβολιασμού έχουν... δίκαιο! Ξεπέρασαν τα 8.000 κρούσματα. Γιατί; Επειδή ο κόσμος… εμβολιάζεται! Μιλάμε σοβαρά; Βάλτα κάτω. Η δουλειά πάει στα σίγουρα να καβαλήσει τους 10.000 μολυσμένους την ημέρα. Το νούμερο θα φρενάρει, θα πισωγυρίσει μόνο αν σταματήσουν οι... εμβολιασμοί.

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Η μαύρη πλάκα. Το μπλακ χιούμορ. Γιατί να μην την τρελάνουμε την κουβέντα μ’ όλους αυτούς τους αρνητές στην πιάτσα που μας έχουν τρελάνει.

Διαβαστε ακομα:

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...