ΠΟΥΛΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

 

Τον σκότωσαν μαφιόζικα, δεν χρειάζεται δεύτερη κουβέντα. Ο σκοτωμένος είναι μαφιόζος. Το πράμα μιλάει μόνο του. Του την έστησαν και τον καθάρισαν μπροστά στην κοπέλλα του και το πεντάχρονο κορίτσι τους. Αυτό σκέφτεσαι, την κόρη του ζευγαριού. Θα μεγαλώσει και πολύ δύσκολα να βγάλει από τη θύμηση την εικόνα της δολοφονίας.

Ποιος ασχολείται με την πεντάχρονη; Το ενδιαφέρον προκαλούν όλα όσα διαρρέει η αστυνομία. Ότι το θύμα, ο 42χρονος Γεωργιανός, είχε ομάδα δική του και νιτερέσα μ’ ένα παρακλάδι μαφιόζικο της πατρίδας του. Και οι γείτονες στο Μοσχάτο είπαν πως μπαινόβγαιναν γυναίκες στο σπίτι του δολοφονημένου.

Δεν ξέρουμε τίποτα. Λέμε μόνο ότι και εδώ στην Ελλάδα συνηθίσαμε τέτοια ξεκαθαρίσματα λογαριασμών του υποκόσμου. Αν ένα απ’ αυτά είναι το συγκεκριμένο που έγινε το περασμένο Σάββατο με τέσσερις σφαίρες στον άγνωστο Γεωργιανό. Μια ακόμα μαφιόζικη δολοφονία στις αμέτρητες προσθέτουμε. Αλβανοί, Ρουμάνοι, Σέρβοι, Βούλγαροι, Γεωργιανοί, Σκοπιανοί ζούνε δίπλα μας, απέναντι μας, παρακάτω, ήσυχα και οικογενειακά μέχρι που τους τρυπάνε πυροβολισμοί. Και τότε μαθαίνουμε ότι ο πλαϊνός ήταν μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές.
Όπως στην Αμερική πριν εκατό χρόνια και ακόμα πιο πίσω. Κάθε καρυδιάς καρύδι είχε μαζευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες διότι η κοινωνία έχει ανάγκη να αγοράζει και πράγματα που δεν θα τα βρει στο σουπερμάρκετ. Πουτάνες, ναρκωτικά, όπλα, ό,τι απαγόρευε ο νόμος.
Η εγκληματική κοινότητα των Γεωργιανών στην Ελλάδα είναι αρκετά πλούσια και ποικίλη σε δράση. Στη φώτο ''παρέα'' Γεωργιανών διαρρηκτών. Τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο είχε δοκλοφονήσει Γεωργιανός.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ