ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ;

 

Κανείς δεν τα περίμενε αυτά που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Τα απίστευτα. Ότι η χώρα θα χρεοκοπούσε. Άλλο να το λένε κάποιοι, άλλο να προκύψει, τελικά. Τα περί χρεοκοπίας, άλλωστε, τα αναμασούσαν πρωθυπουργοί και υποψήφιοι πρωθυπουργοί και όλοι συμφωνούσαν πως τα έλεγαν από σκοπιμότητα. Για να δικαιολογήσουν την ακρίβεια και τους φόρους.

Αν κάποιος έλεγε ότι θα μειωθούν συντάξεις και μισθοί, θα τον πέρναγαν για τρελό. Και ότι το κόμμα του 4-5%, που δεν ήταν κόμμα κανονικό, αλλά ένα κλαμπ, μια λέσχη διαφόρων λογιών αριστερών θα γινόταν κυβέρνηση και θα ήταν η πιο φιλοαμερικάνικη και φιλοευρωπαϊκιά;

Και σκάει κορονοϊός τέλη του 2019. Ποιος το περίμενε κι αυτό; Πως θα εξελισσόταν στο Νο 1 πρόβλημα παγκοσμίως; Ότι θα πέθαινε κάθε κόσμος και το θανατικό θα κράταγε για τρίτο σερί χρόνο. Και ότι θα έπαιζε η αντιπαλότητα εμβολιασμένων και αντιεμβολιαστών (φώτο).

Όλα τα απίθανα και εξωπραγματικά που είχε φανταστεί ο Ιούλιος Βερν ξεπεράστηκαν. Συμπέρασμα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα είναι αβέβαια. Όλα είναι δυνατά να συμβούν. Κι αυτά που κρίνονται απραγματοποίητα.

Διαβαστε ασκομα:

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ… , ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!