Ο ΜΕΣΑΖΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟ COVID-PARTY

 
Αυτή η πολυσυζητημένη ιστορία με την καταγγελία 24χρονης ότι την βίασαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης φέρνει στο τραπέζι της κουβέντας τα ''ιδιαίτερα'' πάρτυ που διοργανώνονται λόγω της πανδημίας. Αυτά που συμβαίνουν, με μικρές παραλλαγές, το ίδιο σ’ όλο τον κόσμο. Κάποιοι θέλουν να βρεθούν με γυναίκες, Και πάντα υπάρχουν γυναίκες που έναντι αμοιβής δέχονται να πάνε στο… πάρτυ, απόλυτα διαθέσιμες σε άγνωστους άνδρες.

Τελειώνει το αντίcovid- party και την επομένη το πρωί δεν ξέρει ο ένας τον άλλον. Εννοώ ο άνδρας το κορίτσι και το κορίτσι τον περιστασιακό εραστή της. Ή εραστές της αν ήταν περισσότεροι από έναν αυτοί που ξάπλωσαν μαζί της τη νύχτα του πάρτυ.

Μιλάει η ανάγκη. Θέλει σεξ ο άλλος και έχει χρήματα. Είναι ηθοποιός, τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής, γιος εφοπλιστή, βιομήχανου, μεγαλοεπιχειρηματία. Ένας μεσάζων αναλαμβάνει τη διοργάνωση του πάρτυ, δηλαδή σε ποιο χώρο θα γίνει το κόλπο, και να εξασφαλίσει την παρουσία πέντε ή δέκα κοριτσιών. Έτσι έγινε και στη Θεσσαλονίκη. Ο νταραβεριτζής έστειλε την Γεωργία, και επειδή δεν τα είχε ρυθμίσει καλά τα πράγματα, γι' αυτό στράβωσε η δουλειά. 
Το πρώτο είναι σε ποιο χώρο θα στηθεί το πάρτυ. Σε κάποιο υπόγειο, σε κάποιο σπίτι, σε ξενοδοχείο. Η τελευταία τάση είναι να νοικιαστεί σπίτι σε τοποθεσία τέτοια που να μην προκαλεί υποψίες στους γείτονες. Η ικανότητα του ''μεσάζοντα'' είναι να κυλήσουν όλα μέλι γάλα μέχρι τέλους, μέχρι τη λήξη. Να υπάρχουν ποτά άφθονα και ναρκωτικά, και να μην παρουσιαστεί πρόβλημα με καμιά κοπέλλα.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ;