ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΛΕΙΨΟ!

 
Στην Κίνα, παντρεμένος, 36 χρονών, είχε φυλακίσει έξι γυναίκες, από 16 έως 23 χρονών, και τις είχε σκέτες σκλάβες του. Παρόμοιο έγκλημα συμβαίνει σ' όλο τον κόσμο, όχι βέβαια με έξι θύματα μαζί. Και μια γυναίκα να έχει φυλακίσει κανείς το πράμα είναι τερατώδες, αλλά αποδεδειγμένα το συναντάμε και στα πιο συντηρητικά κράτη, και στα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπου οι ποινές είναι θανατηφόρες σε εγκλήματα ηθικού χαρακτήρα. 
 
Ο 36χρονος Κινέζος τις πλάκωνε στο ξύλο και τις έξι, και τις βίαζε σεξουαλικά. Δεν του έφθανε μια γυναίκα. Μια ερωμένη. Μια σκλάβα. Διαμόρφωσε σύμφωνα με τα γούστα του ένα κατάλληλο χώρο κι εκεί μέσα μπουντρούμιασε τις γυναίκες. Έκανε ό,τι περνάει και δεν περνάει από το μυαλό ανθρώπου, τα όργια ο Κινέζος. 
Υποχρέωσε μια από τις σκλάβες του να πουλάει το κορμί της. Άλλην την έπεισε να δολοφονήσει μια από τις σκλάβες που του έκανε δύσκολη τη ζωή. Πιθανόν υποσχόμενος την ελευθερία της. Ποιος ξέρει.

Τον τσακώσανε και τον εκτελέσανε, αφού τον δικάσανε, υποτίθεται. Το «υποτίθεται» είναι απαραίτητο να αναφερθεί διότι μιλάμε για Κίνα. Φτάσαμε στο ζουμί, μέχρι τώρα δεν είπαμε τίποτα.

Στην Κίνα, και μιλάμε σοβαρά, πολύ σοβαρά, συνήθως δεν σκοτώνουν σώο τον ένοχο. Όχι, βέβαια. Αφού είναι να τον στείλουν στον άλλον κόσμο, τι να τα κάνει π.χ. τα μάτια του εκεί που θα πάει. Την καρδιά του, το συκώτι του, τα νεφρά του. Δεν θα του χρειαστούν είτε ο από πάνω, ο εν τοις ουρανοίς έχει αποφασίσει να τον καβατζάρει στην Κόλαση, είτε στον Παράδεισο με τους ηλίθιους μαζί. Στον Παράδεισο πάνε οι βλάκες. Βέβαια. Οι αργόστροφοι στο μυαλό. Τσεκαρισμένο. Μη ξεφεύγουμε.

Επανερχόμαστε στο θέμα μας. Έξω από τις κινέζικες φυλακές περιμένουν - στη σειρά,παρακαλώ - διάφοροι περίεργοι. Τι να θέλουν όλοι αυτοί νύχτα μέρα; Κάτι θέλουν. Κάτι περιμένουν. Ένα όργανο από το σώμα του καταδικασμένου σε θάνατο. Που το έχουν ανάγκη οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους. Τα χειρουργεία δούλευαν μέσα στη φυλακή, αφαιρούν ό,τι άχρηστο από τον μελλοθάνατο. Ποιος ξέρει τι πήραν από τον 36χρονο με τις έξι σκλάβες.
Διαβαστε ακομα: