Ο ΝΕΓΡΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΝΕΓΡΑ

 

Ο γάιδαρος γουστάρει τη γαϊδούρα. Τι μας λες, ρε! Για καινούργιο μας το λες, ότι η γαϊδούρα θέλει τον γάιδαρο κι όχι μια καμήλα. Ότι το άλογο βλέπει τον σκύλο και σκέπτεται τι μαλάκας είναι αυτός.

Ο Κινέζος θέλει να πάει με Κινέζα. Μ’ αυτήν που έχει πρόσωπο σαν αυγό, μύτη πλακουτσωτή και μάτια σχιστά. Όπως ο μαύρος με μαύρη. Τις επιλογές στο κάθε πλάσμα τις καθορίζει η φύση.

Λένε ότι το αιδοίο της αραπίνας είναι περισσότερο ηδονικό. Άλλο είναι εκείνο που αξίζει να αναφερθεί. Ο νέγρος βλέπει πιο όμορφη την νέγρα, παρά την ασπρουλιάρα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Πάντα.

Είδα σε φωτογραφία μια καλλονή, μαύρη, κατάμαυρη, περήφανη να στέκεται δίπλα σε άντρα ομόχρωμο της. Ένα μανουλομάνουλο. Εύχομαι στο κορίτσι να χαίρεται την ομορφιά της. Θα πω «όχι» σε μια τέτοια «χιμπατζού», σ’ έναν τέτοιον πειρασμό, επειδή την απορρίπτει φυλετικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής; Ποτέ.

Κάτι άλλο. Από τα δυο κορίτσια, μια μαύρη και μια άσπρη ποια διαλέγεις; Εγώ θα σου πω: Την αραπίνα αν μου γεμίζει αυτή το μάτι. Η προτίμηση μου αδιαφορεί για το χρώμα της επιδερμίδας. Αν ήταν το ίδιο πιασιάρα η ασπρουλιάρα, αυτήν θα ψήφιζα. 

Στη φώτο η πολύ σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Βαιόλα Νταίηβις
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ