Η ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ

 
Ο εκπομπάρχης στην τηλεόραση έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση από τον πρόεδρο της ομάδας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί στην εξέδρα θα ρίξουν τα μπινελήκια τους αν η ομάδα δεν περπατάει, κι αυτό το έχει φάει στη μάπα ο μεγαλομέτοχος και το έχει ξεπεράσει. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, που λέει ο λόγος.
Ο φουκαράς ο παρουσιαστής, ο αρχηγός της εκπομπής, η φίρμα, αν δεν πιάσει τα νούμερα που περιμένει το κανάλι, χαίρετε. Η εκπομπή θα πάει άψαλτη. Θα βγει από το πρόγραμμα. Σημειώσατε αποτυχία. 
Δοκιμασμένος ο εκπομπάρχης. Γι' αυτό, άλλωστε, τον προτιμάει το κανάλι και του δίνει καλό συμβόλαιο. Δεν φτάνει μόνο αυτός. Θα κατέβει να παίξει και με συνεργάτες. Και με γλάστρες. Και με τζιτζιφιόγκους που δεν θα δείχνουν μόνο τη φάτσα τους αλλά να πετάνε και καμιά πονηρή εξυπνάδα αν πάει επάνω τους η κάμερα.
Χωρίσανε από σύζυγοι οι Λιάγκας, Σκορδά, χωρίσανε και ως τηλεοπτικό ζευγάρι. Έγιναν αντίπαλοι. Απέναντι, δηλαδή. Ο καθένας με δική του εκπομπή, ο άνδρας παρέμεινε στον αντένα, η γυναίκα έκανε μεταγραφή στον σκάυ. Και έγινε ανταγωνισμός ποια από τις δυο πλευρές θα εξασφαλίσει την μαγείρισσα από τη Νάουσα, την γνωστή τηλεοπτική σεφ κυρία Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (Στη φώτο με την Μενεγάκη).
Φαβορί είναι ο Λιάγκας, όχι μόνο λόγω πείρας και Μπαρμπαρίγου, που φαίνεται να την έχει στο ρόστερ του. Τίποτα, όμως, δεν είναι σίγουρο. Η κυρία Φαίη Σκορδά θα κατεβεί με τη δική της ομάδα, επιλεγμένους σαλιαδόρους, άνδρες και γυναίκες και θα διεκδικήσει την πρωτιά στα ίσα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ... ΠΩΠΟΣ