ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ... STRAIGHT SEX

 
Ιστορική απόφαση εν έτει 2018. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας σα σήμερα 6 Σεπτεμβρίου, μετά από προσφυγή gay οργανώσεων, ανδρών και γυναικών κατά της ισχύουσας νομοθεσίας, αποφάσισε ότι δεν είναι πλέον ποινικό αδίκημα το ομοφυλοφιλικό σεξ. Στα επιχειρήματα, το ότι στον Ινδουϊσμό, το επίσημο θρησκευτικό πάνθεον του μεγάλου κράτους και του ιστορικού λαού, οι θεοί μεταμορφώνονται σε θεές και οι άνδρες πιθανόν να βρεθούν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.
Ινδουισμός. Πρόκειται για τον βραχμανισμό, την αρχαιότερη θρησκεία, με τις αμέτρητες αιρέσεις, και χωρίς ιδρυτή. Δεν υπάρχει στα χαρτιά κανένας Ιησούς, Μωάμεθ και Βούδας στον «ινδουϊσμό», έτσι όπως τον αποκάλεσαν οι μουσουλμάνοι της Ινδίας.

Βραχμάνοι. Οι ιερείς της επικυρίαρχης θρησκείας στην Ινδία. Διδάσκουν τον «αιώνιο νόμο», την «αιώνια πίστη», το Σανατάτα Ντάρμα. 'Ο,τι αναφέρονται στις βέδες, στα κείμενα της ''ιερής γνώσης''.

 

Έγινε κι αυτό, λοιπόν. Νομιμοποιήθηκε η ομοφυλοφιλία και στην Ινδία (φωτο). Είμαστε στην αναμονή για το επόμενο ιστορικό επεισόδιο. Πότε, μετά από πόσους αιώνες, θα ποινικοποιηθεί το straight sex. Να καταστεί παράνομο ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΒΟΕΒΟΔΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΚΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ