ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΡΕ;

 
Πας παραλία. Πολύ καλώς πράττεις. Και πας γιατί; Να κολυμπήσεις, Τι άλλο; Και να μαζέψεις ήλιο. Και να έρθεις σε επαφή με τον αέρα της θάλασσας. Που είναι καλύτερος από τον αέρα που βγαίνει από το δάσος. Μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας.
Ποιο είναι το θέμα μας; Παει ο δικός σου να κολυμπήσει και παίρνει μαζί του το τάβλι. Ώπα, ρε, τεράστιε. Τι εννοείς, είμαι τεράστιος; Μεγιστοτεράστιος μαλάκας είσαι. 
Και θέλει να φουμάρει δίπλα στο κύμμα. Και να πιει κάφέ. Πως τον πίνεις; Να μη χαλάμε κέφια, ότι γουστλάρει ο μεγιστοτεράστιος.
Μόνο καφέ και τσιγάρο και τάβλι ή τράπουλα; Κάποτε είχε παρέα και την εφημερίδα. Τώρα που την κατάργησε, την αναπληρώνει με το εργαλείο και σουλατσάρει στα site για να βλέπει τι κυκλοφορει στην πιάτσα. Μη λέμε  πολλά.
Μεγάλη υπόθεση είναι το καλοκαιρινό μπάνιο. Η αληθινή αλλάγη! Σε κλάνει άλλον άνθρωπο. Το νερό με το αλάτι σε μεταμορφώνει. Τις ώρες που λειτουργείς με την θάλασσα της Ελλάδος, την καλύτερη στο σύμπαν, δεν έχεις ανάγκη τίποτα άλλο. Ούτε μπύρες, ούτε σάντουϊτς. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΝΤΑΛΓΚΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΤΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ