ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΙΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

 
Είμαι ο τίποτας. Ο κανένας. Κάποιος χαμένος στο σύμπαν των τριών δισεκατομμυρίων ανδρών που σήμερα πατάνε στη γη. Κι εκείνη είναι μία από τις πρώτες γυναίκες του καιρού μας. Αν μπορούσα να οργώσω το κορμί της για μια νύχτα, καρφί δεν μου καίγεται, αν στον άλλον κόσμο θα.. καίγομαι  στα καζάνια της Κολάσεως μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. 
Μια στιγμή, γιατί βιάζεσαι κύριος. Είναι ποτέ δυνατόν να δεχθεί στο κρεβάτι της μια από τις πρώτες γκόμενες του πλανήτη εσένα που δεν έχεις μία στο παντελόνι, που δεν σε γνωρίζει ούτε ο περιπτεράς στη γωνία; Κι όμως είναι, και μιλάμε σοβαρά, δεν γράφουμε σενάριο ταινίας σεξουαλικής φαντασίας.
Καρδιοκατακτητή λένε τον αρσενικό που έχει καταφέρει πολλά θηλυκά, γυναίκες αξιοσέβαστες, όχι τίποτα σπερματοθήκες. Πρόκειται για παραμύθι. Για απάτη! Καμία σχέση με την αλήθεια. Δεν υπάρχει καρδιοκατακτητής. Ο μέγας εραστής δεν κατακτά, απλά αφήνει στο άλλο φύλο την... επιτυχία της κατάκτησης. Να αισθάνεται η γυναίκα ότι εκείνη κατέκτησε τον άνδρα. Ότι η προσωπικότητά της, η γοητεία της, τα κάλλη της πυροδότησαν, προκάλεσαν την πολιορκία του άνδρα. Και εκείνη μπροστά στην επιμονή του, στην επιθυμία του, τελικά λύγισε, παραδόθηκε.

Ο άνδρας δεν κατακτάει! Το μέγα των αιώνων μυστικό για να κερδίσει την γυναίκα είναι να της «δώσει», να την πείσει ότι θα της «δώσει» αυτό που εκείνη θέλει. Αυτό που εκείνη χρειάζεται. Τι εννοώ;

Κάθε γυναίκα έχει το «αδύνατο» σημείο της. Ακόμα και η πιο ακριβοθώρητη, η πιο ισχυρή γυναίκα σε πολιτική εξουσία, σε οικονομική δύναμη, η πιο διάσημη ηθοποιός, το κορυφαίο τοπ-μόντελ, η πιο όμορφη, κουβαλάει μέσα της τις «ευαίσθητες» χορδές που αν τις κουρδίσεις θα ανοίξει το καστροπόρτι της. Ας είσαι, όπως είπαμε, ο τίποτας, ο κανένας, ο ανύπαρκτος.

Όπως το λέω. Αρκεί να επιμένεις! Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην πέσει η πιο απρόσιτη γκόμενα, η πιο προβληματική, αρκεί ο άνδρας να της περάσεις το «μήνυμα», ότι αυτός, μόνο αυτός γεννήθηκε για να δικαιώσει την ύπαρξή της, ότι μόνο αυτός έχεις κατανοήσει την ιδιαιτερότητά της. Είναι ικανός να καλύψει τα κενά της. Να γιάνει την όποια τραυματική λαβωματιά κουβαλάει από πιτσιρίκα.

Βέβαια χρειάζεται υπομονή, και επιμονή. Μέσα στο πακέτο της ''υπομονής - επιμονής'' αντιληπτό ότι περιλαμβάνεται η διαρκής προσπάθεια να πληροφορείται ο... ενδιαφερόμενος ό,τι είναι ''χρήσιμο'' σχετικά με το στόχο, την γκόμενα. Τι είναι εκείνο που θα τον διευκολύνει να την προσεγγίσει. Μόνον έτσι γίνεται το «θαύμα», ένας άγνωστος, ένας τίποτα να καταφέρει μια επώνυμη θεά.
Διαβαστε ακομα:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΡΩΝΑ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ