ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΥΧΤΑ

 
Κατ' ευθείαν στο θέμα. Το 50% των Ελλήνων εφήβων ισχυρίζεται ότι γνωρίζει για το σεξ όλα όσα αξίζει να ξέρει. Μιλάμε, δηλαδή, για καραμπινάτη μαλακία τους. Κι όμως σύμφωνα με τα στοιχεία της σχετικής έρευνας η πιτσιρικαρία στη χώρα μας ούτε λίγο ούτε πολύ περνιέται για φωστήρες σ΄ένα θέμα, το σεξ, όπου ένας άνδρας δεν σταματά να ανακαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής τέχνης όσο περνούν τα χρόνια.

Το σεξ δεν μαθαίνεται με τη φούχτα. Ούτε σε διαφωτίζουν τα ποικίλα με σεξουαλικό περιεχόμενο μηνύματα που δέχεται σήμερα ο νέος από το διαδίχτυο και τα κινητά τηλέφωνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καθένας, και από την πιο μικρή ηλικία, είναι ον σεξουαλικό, συνειδητό κι όχι. Πόσα, όμως, μπορεί να έχει προλάβει να μάθει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην... πράξη; Σε μία σχέση, δηλαδή.

Αφορμή στην κουβέντα το νέο, ότι 25άρης από το χώρο του αθλητισμού εδώ και κάποιες εβδομάδες ζευγάρωσε με 45άρα τραγουδίστρια. Είναι σίγουρο ότι ο νέος όσο καλός μαθητής κι αν ήταν, όσα προσόντα κι αν διέθετε, βελτιώνει κατά πολύ τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στη σχέση του με την καλλιτέχνιδα. Μιλάμε ακαδημαϊκά, όχι κουτσομπολίστικα.
Ας προχωρήσουμε στην Ιερά Εξέταση. Ο 25χρονος πότε είχε την πρώτη σου ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία; Σύμφωνα με την έρευνα στην Ελλάδα οι πρώτες σεξουαλικές ή ψευτοσεξουαλικές επαφές γίνονται γύρω στα 14,5 χρόνια. 
Μη λέμε πολλά. Τυχερός ο 25χρονος που τον επέλεξε για επιβήτορα η 45χρονη. Πριν μπει στο λύκειο πέρασε κιόλας στο πανεπιστήμιο. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ''ΦΑΡΜΑΚΟ'' ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ