ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ...

 
Τα πατε καλά οι δυο σας. Έχετε προχωρήσει τη σχέση, επόμενο να μη διστάζετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Πολύ καλώς θα κάνετε και, χωρίς να παριστάνω τον δεσπότη, τον συμβουλάτορα, σε βεβαιώνω πως έχετε εξασφαλισμένη την ευλογία του μεγαλοδύναμου.
Αν περιορίζεστε στο φτωχό και ταπεινό «τα περνάμε υπέροχα», τότε μήπως στην πραγματικότητα έχετε κατεβάσει ρολά. Γι΄αυτό δεν ψάχνετε το παραπέρα. Αυτό είναι το λάθος. Πάντα υπάρχει το ''κάτι άλλο''. Μία πρώτη καθωσπρέπει πρόταση είναι να βάλετε στο παιχνίδι τουλάχιστον το μασάζ. Άλλο το χάδι, όπως και το φιλί, άλλο το ερεθιστικό άγγιγμα, το απαλό τρίψιμο, αυτό που λέμε ερωτικό μασάζ.
Μη δηλώσεις άσχετος. Μην είσαι αρνητικός. Δεν χρειάζεσαι μαθήματα από ειδικό, ούτε σχετικές οδηγίες. Ξέχνα το «by the book». Η έμπνευση της στιγμής και ο αυτοσχεδιασμός αρκούν. Και τρελαίνουν το κορίτσι. To διεγερτικό μασάζ βοηθάει να πιάσετε υψηλές αποδόσεις.
Σίγουρα αβαντάρουν στο σωματικό σμίξιμο ο χαμηλός, ο σχεδόν μηδενικός φωτισμός, όπως η κατάλληλη μουσική και ο αρωματισμός στο χώρο. Και ένα αιθέριο έλαιο να απλώσεις στην παλάμη σου. καλό κι αυτό πριν ξεκινήσεις την ... καλλιτεχνική ανίχνευση στο κορμί της.
Ξέχνα τις συμβουλές των γκουρού, όσο κι αν αναγνωρίζουμε ότι η τέχνη της μάλαξης, του μασάζ είναι αρχαία και ευεργετική στο κορμί και στο μυαλό. Ξεκίνα από τα βασικά, γίνε αυτοδίδακτος.
Ζήτησέ της να ξαπλώσει μπρούμυτα, ολόγυμνη βέβαια. Αρχίζεις από τα πόδια και προσοχή μην της προκαλέσεις... γαργάλημα, τότε χαλάει το σκηνικό. Γι' αυτό χρειάζεται το λάδι, να γλυστράνε τα δάκτυλά σου, και να είναι ζεστά.
Δεν βιάζεσαι! Ποτέ. Έχεις φθάσει στα οπίσθια της. Αντιλαμβάνεσαι ότι η περιοχή είναι διαφορετική, άρα τα ''πιασίματα'' σου πρέπει να 'ναι διαφορετικά, κατάλληλα, πιο ταιριαστά, τα δε ''προσπεράσματα'' σου ανάλογα με το σχήμα των γλουτών. Εσύ αποφασίζεις αν πιέσεις τις καμπύλες, αν χωθείς στη χαράδρα, αν επιστρέψεις στο ίδιο σημείο. Κάνεις παιχνίδι λαμβάνοντας υπ' όψιν τις αντιδράσεις της, το μουρμουρητό της, τις ανάσες της, πόσο χαλαρά έχει απλώσει το κορμί της.
Το ναρκοπέδιο είναι η σπονδυλική στήλη. Το ανιχνεύεις με τα δάκτυλά κι εκείνη ανταποκρίνεται με βουβά «αχ.. », «ωχ... », ενώ ο εγκέφαλός της έχει αρχίσει να πυροδοτείται. Να δέχεται επίθεση ερεθισμών. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΣΕΞ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ''