Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ

 

Ο πιο ευχάριστος, ο πιο ηδονικός, ο πιο πανηδονικός «πυροβολισμός» για την γυναίκα είναι όταν φθάσει στον οργασμό. Στα 10 και 20 δευτερόλεπτα, ίσως και περισσότερο από μισό λεπτό, η απόλυτη σεξουαλική της κορύφωση θα την εκτινάξει ολόκληρη, και θα την στείλει πάνω σε μαγικό χαλί.

Ο άνδρας τελειώνει όταν σβήσει το μπουρλότο που έριξε μέσα της, όμως για εκείνην και με τον οργασμό της δεν τελειώνει το έργο. Το τέλος έχει ανάγκη και τον «επίλογό» του, ειδικά στην γυναίκα.

Σε θέλει. Βασικό αυτό. Βασικότατο επίσης να το γουστάρει μαζί σου ερωτικά, σεξουαλικά. Το σημειώνουμε, διότι υπάρχουν γυναίκες που ναι μεν προσφέρονται χωρίς να το κάνουν κέφι, «κάθονται» από συζυγικό, από γκομενικό «καθήκον».

Όταν, λοιπόν, η κυρία θέλει, πολύ περισσότερο κάνει κέφι ειδικά εσένα, τότε το πράμα βρίσκεται στον πιο σωστό δρόμο. Επειδή για την γυναίκα δουλεύει διανοητικά η ιδανική «προθέρμανση» και το σύμπαν μέσα της αρχίζει κιόλας να προετοιμάζεται καλύτερα...

Τότε ακριβώς ξεκινάει το παιχνίδι από τον άνδρα. Μ' αυτό που λέγεται ''προκαταρκτικά''. Να την ανάψουν, να την διεγείρουν, να την «ξυπνήουνι», κι αυτό θα έχει συμβεί όταν εκείνη υγρανθεί στον κόλπο, και θα «φαρδύνει» στον κόλπο της. Θα «σηκωθεί» η κλειτορίδα, θα σκληρύνουν οι ρώγες στο στήθος, η δε καρδιά της και η αναπνοή της θα μπουν σ' άλλους ρυθμούς.

Στην πραγματικότητα η γυναίκα έχει αρχίσει να κάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα από τη στιγμή που «φτιάχνεται», όχι αργότερα όταν θα τον δεχθεί μέσα της. Έστω ότι όλα κύλησαν τέλεια, δηλαδή η «διαδικασία» εξελίχθηκε όπως το απαιτεί, το ΄χει ανάγκη το σύστημα της γυναίκας, όχι του άνδρα, και ο κόλπος γέμισε από τα υγρά των δύο εραστών.

Η γυναίκα φτάνει στον πολυπόθητο οργασμό. Οι μυικές συσπάσεις στην πιο ευαίσθητη περιοχή και στην μήτρα την απογειώνουν. Έχει ξεφύγει η κυρία. Δίπλα σου είναι, μέσα στην αγκαλιά σου, όμως βρίσκεται «αλλού». Μην την «αφήνεις» (!) αμέσως, μη ξεκόβεις απ' αυτήν συναισθηματικά, σωματικά.

Ο σωστός παίκτης αφού σκόραρε, αφού ικανοποίησε την σύντροφό του χαρίζοντας της οργασμό, οργασμούς ίσως, συνεχίζει να είναι «μαζί της», μέχρι εκείνη να... επιστρέψει απ' εκεί που ταξίδεψε, απ' εκεί που εκτοξεύτηκε πυραυλικά.

Στον αθλητισμό το λένε «αποκατάσταση». Το ίδιο και στο σεξ. Ο οργανισμός της γυναίκας μετά τον οργασμό χρειάζεται τη συντροφικότητα, τη μετασεξουαλική τρυφερότητα του άνδρα.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!