ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

 
Ιστορία παλιά, πολύ παλιά. Ξεκίνησε αφού στήθηκαν τα πρώτα κράτη. Τα οποία δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στις όποιες κοινωνικές ανάγκες και την υποχρέωση ανελάμβαναν ιδιώτες. Ύστερα, να ληφθεί υπ' όψιν ότι το κράτος, ακόμα και σήμερα, δεν κάνει κέφι να κυκλοφορούν ανεξέλεγτοι ναρκομανείς, παιδιά χωρίς οικογένεια, άτομα με άμεσο οικονομικό πρόβλημα. Όλοι αυτοί και δεν είναι παραγωγικοί από τη μια και από την άλλη προκαλούν ζημιά, Τόσο στο κράτος, όσο και στους πολίτες.
Φιλανθρωπικές δομές, λέει. Η μηχανή! Μια κατάσταση είναι να μαζέψουν παιδιά σκόρπια και να τα βοηθήσουν υποτίθεται να βρουν το δρόμο τους. Κανονική βιομηχανία. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Διεθνής πατέντα. Ακόμα κι αν το έργο ξεκινήσει με τις καλύτερες, τις πιο αγνές προθέσεις, στην πορεία θα βρωμίσει η δουλειά. Να μείνει καθαρή είναι κομματάκι απίθανο.
Το κράτος και διεθνείς οργανώσεις ξηλώνται οικονομικά, ενισχύουν συστηματικά με ποσά χοντρά. Από κοντά φιλάνθρωποι επώνυμοι, αξιόπιστοι κοινωνικά, και ένα σωρό εθελοντές που βοηθάνε σε διάφορους τομείς την δραστηριότητα της Δομής.
Ο απατεώνας δεν μένει μακριά αν μυριστεί χρήμα εύκολο και λαχταριστό. Πακέτα που έρχονται από τον ουρανό χωρίς να χρειαστεί κανείς να πουλήσει κάτι,
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΛΕΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ