Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ

 
Κανένα ζώο δεν έρχεται σε επαφή σεξουαλική τελετουργικά με το άλλο φύλο. Για να ζευγαρώσει το αρσενικό θα ορμήξει στο θηλυκό και η δουλειά θα γίνει διότι αυτό είναι η επιταγή της φύσης. Μιλάει το ένστικτο, οι ορμές. Η Εντολή στο κάθε ζώο ώστε να πολλαπλασιαστεί, μη μείνει ρέστο το είδος του σκύλου, της γάτας, του ερπετού, του τρωκτικού, του πτηνού, του όποιου.
Και στον τρόπο που διεισδύει διαφέρει από το ζώο το δίποδο, ο άνθρωπος. Δεν συνουσιάζεται, άλλωστε, μόνο για να τεκνοποιήσει. Η ερωτική πράξη προσφέρεται στην αναζήτηση της υπέρτατης σαρκικής ηδονής και της πνευματικής απελευθέρωσης. Να σημειώσουμε εδώ, να ξέρουμε τι λέμε, ότι η ιεροτελεστία στο σμίξιμο του άνδρα και της γυναίκας, ήταν υπόθεση της Ανατολής. Της κίτρινης φυλής. Όχι της Δύσης, δηλαδή της αρχαίας Ελλάδος, της αρχαίας Ρώμης.
Ναι μεν, για να κάνουμε ταμείο, ο άνθρωπος άνοιξε την πόρτα της Ιστορίας με τον πνευματικό και πολιτιστικό οπλισμό της αρχαίας Ελλάδος. Ο Έλληνας, όμως, όλα εκείνα τα τεράστια μυαλά στους αιώνες πριν τον χριστιανισμό, ήταν ΦΩΣ. Καμία σχέση με μυστικισμό. Κινέζοι και γιαπωνέζοι, αυτοί οι σχιστομάτηδες ήταν εκείνοι που την έψαξαν τόσο στις πολεμικές τέχνες, στις κρυφές δυνάμεις και αδυναμίες του σώματος, όσο και στις εγκεφαλικές απολαύσεις ασιατικού τύπου με long play συνουσίες.
Πρώτα δυτικοποιήθηκε η Ιαπωνία, της οποίας οι άνδρες, πάντα με κώδικες συμπεριφοράς, είχαν ανάγκη την γκέισα. Την γυναίκα σε υψηλό επίπεδο, την καθηγήτρια στην επαφή, παρείστικη και σεξουαλική ή όχι, με τον άνδρα, τον οποίο δεν τον βλέπει ως μέλλοντα σύζυγο, ούτε ως γκόμενό. Στο λούκι της δυτικοποίησης άρχισε να μπαίνει τα τελευταία 40 χρόνια και η Κίνα. Με τον καπιταλισμό.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι μισοί Ιάπωνες, άνδρες και γυναίκες, παντρεμένοι και μη, έχουν ξεχάσει τι θα πει σεξ. Δεν έρχονται σε επαφή με την σύζυγο. Γιατί; Βαριούνται. Δεν το σκέπτονται. Ο λόγος; Ο καταραμένος καπιταλισμός.

Τρέχει ο άλλος και η άλλη για το μεροκάματο. Σκοτώνονται και οι δυο στο εργοστάσιο, στο δρόμο, στο γραφείο. Το ομολογούν οι ίδιοι. Επιστρέφουμε σπίτι εξαντλημένοι. Το τελευταίο που σκεπτόμαστε είναι το σεξ. Γι' αυτό σύμφωνα με τις προβλέψεις σε 50 χρόνια στην Ιαπωνία θα μειωθεί ο πληθυσμός κατά το ένα τρίτο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ'' ΣΕΞ