ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

 
του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Είμαστε πια σε προεκλογική περίοδο, όσο κι αν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής μέρα που θα στηθούν οι κάλπες. Αξίζει να θυμηθούμε τα αποτελέσματα της έρευνας από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, την περίοδο που ο Σύριζα κέρδιζε τις εκλογές. Με ποιο τρόπο θαρείτε πως είχαν αντιδράσει οι δεξιοί;  Σύμφωνα, λοιπόν με διαδικτυακή έρευνα και σε δείγμα 800 ατόμων σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά τους, οι επιστήμονες κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: 
Δεν είναι ίδια η ερωτική απόδοση των νικητών και των χαμένων στις εκλογές ψηφοφόρων. Οι δεξιοί κάνουν πολύ συχνά σεξ, απ' αυτούς το 35% δύο φορές την εβδομάδα και πολύ συχνότερα από τους αριστερούς. Παίρνουν δηλαδή στο κρεβάτι τη... ρεβάνς. Είναι, όμως, άγνωστο ποιον φαντασιώνονται την ώρα του σεξ. Αν δεν σκέπτονται κανέναν άλλον όταν συνουσιάζονται με το ερωτικό τους ταίρι ή βγάζουν... απωθημένα σε κάποιον... αρχηγό κόμματος.

 

Τρεις είναι οι ερμηνείες αυτής της συμπεριφοράς:
- Βλέποντας ότι χάνουν τη μάχη της εξουσίας οι δεξιοί στρέφονται σε άλλο πεδίο δράσης, όπου μπορούν να κερδίσουν. Και όπως φαινόταν εν οίκω τα πήγαιναν καλύτερα απ ό,τι εν δήμω.

 

- Με βάση τα κοινωνικά χαρακτηριστικά τους, οι δεξιοί θεωρούνται πιο πραγματιστές, άρα πιο κοντά στις ηδονικές απολαύσεις κι έτσι υπερτερούν των αριστερών που πολλές φορές...θεωρητικολογούν και στον τομέα του σεξ.

- Η τρίτη ερμηνεία έχει σχέση με την πιθανότητα οι αριστεροί να υποκαθιστούν τη σεξουαλική χαρά με τον ενθουσιασμό τους λόγω της πολιτικής νίκης. Είναι γνωστό, βέβαια, πόσο αφροδισιακή είναι η εξουσία.
Όπως και να' χει το αποτέλεσμα της έρευνας αποτελούσε μια ανατροπή σ' ό,τι θεωρούνταν δεδομένο. Ότι το σεξ λειτουργεί χωρίς ταμπού, με ελευθεριότητα περισσότερο στον κόσμο της αριστεράς. Μήπως το αποτέλεσμα της έρευνας του 2016 διαψευστεί μετά τις προσεχείς εκλογές, με τη νίκη πάλι της ΝΔ και την ήττα πάλι του Σύριζα.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ