ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!

 
Πρόσφατο επεισόδιο στις ΗΠΑ έφερε στον αφρό ένα κάθε άλλο παρά απειλητικό, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, στατιστικό δεδομένο. Αυξήθηκε ο αριθμός κρουσμάτων της λεγόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε... αεροπλάνο. Την ώρα της πτήσης! Συγκεκριμένα, οι περιπτώσεις σεξουαλικής βίας έφτασαν στα 84.

Το πρόσφατο είχε πρωταγωνιστή επιβάτη νυχτερινής πτήσης, ο οποίος καθόταν δίπλα σε 33χρονη παντρεμένη. ''Είσαι πολύ σέξυ...'' άρχισε το ψηστήρι ο τύπος. ''Σας παρακαλώ...'' τον έβαλε με την πρώτη στη θέση του η γυναίκα.

Αυτός επειδή ήθελε να φτιαχτεί κι άλλο ζήτησε από την αεροσυνοδό ένα ακόμα ουίσκυ. ''Τυχερός ο σύζυγος σας που έχει παντρευτεί μια τόσο καυτή γκόμενα...'', κάνει πιο χοντρό το παιχνίδι ο τύπος. Η κυρία αντιλαμβάνεται πια ότι έπεσε σε περίπτωση και σκέπτεται μόνο πως θα ξεμπλέξει. Αυτός επιμένει: ''Που βρίσκεται το περίεργο στην συμπεριφορά μου; Σε διακοπές είμαστε, ό,τι κι αν προκύψει θα μείνει στις... διακοπές. Είμαι ερωτευμένος μαζί σας...''.

Η 33χρονη σηκώνεται όρθια ''Μα είναι δυνατόν, με ερωτευτήκατε κιόλας σε μια ώρα;...''. ''Γιατί όχι, εσάς ένας άντρας θα σας ερωτευόταν και σε δέκα λεπτά...''της απαντά και της δίνει ένα φιλί στο στόμα. Έξω φρενών εκείνη, σε κατάσταση αδυναμίας, παραμιλάει ''Αυτό δεν έπρεπε να γίνει...''. Πριν μπει στην τουαλέτα, μόνη της, ο άντρας την ακινητοποιεί και καταφέρνει να χωθεί μέσα κι αυτός.

Η 33χρονη μήνυσε την αεροπορική εταιρεία διότι δεν την προστάτευσε, διότι έδιναν συνέχεια το ένα ποτό μετά το άλλο στον διπλανό της. .

Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ''SUGAR DADDIES'' ΕΧΟΥΝ... ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ