ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

Ο άνδρας τελειώνει, αδειάζει το σωλήνα του, η γυναίκα για μία φορά ακόμα έμεινε στην απ' έξω. Τελείωσε Η φάση, αλλά το κορίτσι πάλι δεν έπιασε οργασμό. Επειδή, όμως, έχει καλούς τρόπους λέει στον λεγάμενο:

- Δεν πειράζει, αγάπη μου. Μην σε απασχολεί, κανένα πρόβλημα...

Το ψέμα. Το ξεκάθαρο ψέμα. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας το ψέμα είναι απαραίτητο στις ανθρώπινες σχέσεις. Τι να κάνει η κοπέλλα, δηλαδή; Να πει στον άλλον που την έχει από κάτω, που τον κάνει κέφι, που σκέπτεται να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια: «Δεν μου κάνεις, θα βρω άλλον, να με ανάβει καλύτερα, να με φέρνει στην κορύφωση…». Όχι, δεν θα πει αυτό. Θα πει το άλλο:

- Δεν μ’ ενδιαφέρει, αγάπη μου, αρκεί που είμαστε μαζί, μην το σκέπτεσαι καθόλου, δεν θέλω να αισθάνεσαι άσχημα, εγώ είμαι περίφημα...

Πάμε στην άλλη πλευρά, του αρσενικού. Πώς να νοιώθει στην περίπτωση που αφού «πάλεψε» πέντε, δέκα λεπτά και δεν «τελείωσε»; Είμαι μαλάκας σκέτος, έτσι θα νοιώθει. Σαν κάποιον που πατάει τη σκανδάλη, ξαναπατάει και το σιδερικό δεν πυροβολεί. Μήπως ρίξει την ευθύνη στην άλλη.
Η γυναίκα; Τελείωσε το έργο, δεν είχε οργασμό, δεν της ήρθε το δωράκι, αισθάνεται το έλλειμμα. Κι όμως. Δεν θα μανουριάσει, απεναντίας θα δηλώσει πληρότητα ερωτικής ικανοποίησης. Ο ορισμός του αθώου, του αναγκαίου ψέματος.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις, βέβαια. Γυναίκες να είναι πράγματι τρισευτυχισμένες μετά τη συνουσία και χωρίς να «πιάσουν» οργασμό. Είτε διότι το 'χουν πάρει απόφαση, ότι θα πλαγιάζουν με τον σύντροφο χωρίς να ''τελειώνουν'', είτε διότι τους αρκεί να αισθάνονται δικό τους τον επιβήτορα. Είτε διότι το 'χουν χωνέψει πως ''φταίνε'' οι ίδιες για το φτωχό τους σκορ, π.χ. είναι ''άσφαιρες'' εννέα στις δέκα φορές. Είτε, τέλος, διότι στη ''διαδικασία'' της συνουσίας βιώνουν αληθινά, και χωρίς οργασμό, στιγμές υψηλού αισθησιασμού και ισχυρής συναισθηματικής κάλυψης με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ