ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 50ΑΡΕΣ

 

Ο πολύ γνωστός Γάλλος συγγραφέας Γιαν Μουά, 50χρονών, σε συνέντευξη του είπε ότι δεν ξαπλώνει με γυναίκες της ηλικίας του. Φοβερά πράγματα. Η μισή Γαλλία, ο μισός γυναικείος πληθυσμός της Γαλλίας έπεσε να τον φάει.

Μια 52χρονη δημοσιογράφος, στο όνομα Κολόμπ Σνικ, δημοσίευσε φωτογραφία με γυμνά τα οπίσθια της κι έγραψε: “Ιδού οι γλουτοί γυναίκας πενηντάρας…, είσαι ηλίθιος…, δεν ξέρεις τι χάνεις”. Η πρώην ερωμένη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Βαλερί Τριερβελέρ, 54 χρόνων, δημοσίευσε φωτογραφία με γυμνό το στήθος της. Να δείξει κι αυτή ότι μετράει ακόμα σα γυναίκα.

Αυτή είναι η πολιτισμένη και δημοκρατική του κώλου εποχή μας. “Απαγορεύεται” να πει κάποιος ελεύθερα τη γνώμη του. Ο ορισμός του φασισμού. Τη γνώμη του είπε, τα γούστα του, δεν έβρισε κανέναν. Ο άνθρωπος είπε ότι προτιμώ να ξαπλώνω ερωτικά με 25αρα, με κορμί 25αρας, όχι με μια 50αρα. Και τον πλάκωσαν στα μπινελίκια τον άνθρωπο, δημοσίευσαν φώτο π.χ. των χολυγουντιανών σέξυ σταρ Halle Berry (φώτο), Jennifer Aniston κ.α. που είναι 50αρες.

Διαβαστε ακομα:

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΙΑ