ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ... ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ

 

Ιστορία αληθινή. Από την πρώτη κιόλας σεξουαλική επαφή με την γυναίκα του αδελφού του, την Αλεξία, ο Πάνος δεν ελέγχει τον εαυτό του. Του έχει πάρει τα μυαλά η νύφη του. Δεν σκέπτεται τίποτα άλλο, παρά μονάχα πότε να βρεθεί μαζί της, αν είναι δυνατόν κάθε ημέρα, και δυο φορές την ημέρα.

Δεν πάει πίσω και η Αλεξία. Κι αυτή τον αποζητά σε κατάσταση αμόκ. Δεν μπορείς να πεις ποιος από τους δύο πάσχει βαρύτερα σε σεξουαλική υστερία. Θα τους τσακώσουν στα πράσα, έτσι όπως πάει το πράμα, σίγουρα. Αφηνιασμένο παράνομο ζευγάρι, δεν παίρνουν μέτρα προστασίας, με την παραμικρή ευκαιρία το ρίχνουν σε σεξ παθιασμένο. Άγριο. Ο ένας ανακάλυψε στον άλλον σεξουαλικές ακρότητες, δίχως φραγμό.

Η Αλεξία απορεί με τον εαυτό της. Αναγνωρίζει ότι είναι αχαρακτήριστη πέρα για πέρα η συμπεριφορά της. Δεν ήταν τέτοια. Ούτε καν είχε φανταστεί πως θα πήγαινε μ' άλλον, μάλιστα με τον παντρεμένο αδελφό του Λεωνίδα. Δεν βρίσκει καμία δικαιολογία, επειδή κοντά στα τρία χρόνια ήταν νηστική, αφού παρουσιάστηκε το πρόβλημα στον άνδρα της. Από τα 50 του κιόλας χρόνια δεν είναι σε θέση να την ικανοποιήσει. Το όργανό του χρήσιμο είναι μόνον για την τουαλέτα, όχι το κρεβάτι. Κι εκείνην σχεδόν να μην την δυσαρεστεί η αδυναμία του Λεωνίδα να έχει στύση. Φαινόμενο σύνηθες είπαν οι γιατροί, πιθανότατα να αποκατασταθεί η στυτική του δυσλειτουργία. Προς το παρόν ο μεν Λεωνίδας είναι άκαπνος, η δε Αλεξία στο... απυροβόλητο. Στην σεξουαλική δίαιτα, δηλαδή.

Ο 42χρονος Πάνος αποφασίζει να μιλήσει στον αδελφό του. Θα το τολμήσει. Έχει το σχέδιό του. Κάτι, άλλωστε, πρέπει να κάνει, θα ήταν καταστροφή να αντιλαμβανόταν πρώτος ο Λεωνίδας τι συμβαίνει ανάμεσα στην γυναίκα του και στον ίδιον. Σκέφτηκε να πει αυτά που μπήκαν στο μυαλό του, διότι γνωρίζει πως ο αδελφός του υποφέρει, έχει πάρει βασανιστικά την αγαμία της γυναίκας του, με τη δική του υπαιτιότητα.

- Λεωνίδα, φοβάμαι για την Αλεξία. Νέα γυναίκα είναι, στα ντουζένια της, μήπως ξενοπηδηχτεί. Έχεις το πρόβλημα, οι δυο σας δεν κάνετε τίποτα, δεν αποκλείεται το απευκταίο. Κάποια στιγμή θα βρεθεί σε αδυναμία, και χωρίς να το θέλει, χωρίς να το επιδιώκει, να υποκύψει σε κάποιον. Συμβαίνει και στην πιο τίμια σύζυγο... Σκέφθηκα, να το συζητήσω μαζί σου, να την... , πως να το πω, να την... χαλαρώσω εγώ την γυναίκα σου. Έχω ένα πρόβλημα μαζί της, βέβαια, το ξέρεις ότι δεν την πάω, μου την σπάει ο χαρακτήρας της. Δεν είμαι ηλίθιος, καταλαβαίνω ότι κι εγώ δεν της είμαι συμπαθής...
Αμίλητος ακούει τον αδελφό του ο Λεωνίδας. Σκέπτεται την 36χρονη Αλεξία... Έχει να την πλησιάσει ερωτικά περισσότερο από δυόμισυ χρόνια και αισθάνεται ενοχές. Από την άλλη, όσο κι αν έχει λογική η κουβέντα του Πάνου, μια απόφαση να ευλογήσει το σμίξιμο του με την Αλεξία θέλει σκέψη, χρόνο να χωνευτεί. Καλό είναι να κάνει μια πρώτη κουβέντα με την γυναίκα του. 
Ο Πάνος έχει και κάτι άλλο θέλει να προσθέσει στον αδελφό του: ''Σκέπτομαι, Λεωνίδα, τι θα συνέβαινε αν η Αλεξία άνοιγε γκομενικές παρτίδες με κάποιον. Αν δεν ''παρέμβω'' εγώ, με την άδεια σου βέβαια, η σύζυγος σου θα παραμένει απότιστη και όσο περνάει ο καιρός θα ζεις με την απειλή να σε απατήσει. Το χειρότερο να μπλέξει σοβαρά με κάποιον  πίσω από την πλάτη σου... ''.
Τελικά, Η Αλεξία... "πείστηκε", από τον φορτικό σύζυγό της, συμφώνησε να ξαπλώνει με τον Πάνο. Ο Λεωνίδας της είπε: ''Σίγουρα ο  αδελφός μου θα έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά θα προσπαθήσω να τον πείσω... ''. Η σύζυγος δεν σήκωνε κουβέντα, ούτε να το συζητήσει. Ο Λεωνίδας επέμενε: ''Αλεξία, αν γίνεται με την άδεια του συζύγου, τότε δεν θεωρείται απιστία...''
Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα, ο σύζυγος... κατάφερε την σύζυγο του και πραγματοποιήθηκε ένα ερωτικό τρίγωνο, όμως στην πραγματικότητα με δύο σκέλη. Ο Λεωνίδας με την ευλογία του έτρωγε το κεράτωμα από τον αδελφό του. Η κυρία με... βαρειά καρδιά συμφώνησε να ξενοπηδιέται, μάλλον να αδελφοπηδιέται. Δεν είχε άλλη επιλογή, διαφορετικά δεν... άντεχε να αντικρύζει κάθε μέρα τον άνδρα της να στεναχωριέται γνωρίζοντας ότι η ίδια υποχρεώνεται σε σεξουαλική αποχή.
Διαβαστε ακομα:

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ...