Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΑΙΝΑ

 

Την παρακολουθεί για 27 λεπτά συνεχώς, δεν την αφήνει ούτε στιγμή από τα μάτια του απ' όταν την πρωτοείδε. Μαγνήτης σκέτος η παρουσία της στο υπαίθριο πάρτυ. Εκείνη ξεχωρίζει, μία φιγούρα χρωματιστή ανάμεσα σε ασπρόμαυρο περίγυρο από άνδρες και γυναίκες, όλοι τους δίχως πρόσωπα, δίχως σημασία.

Εκείνη στέκεται πάντα στο ίδιο σημείο, δεν περιφέρεται όπως όλοι οι άλλοι, μ' ένα χαμόγελο ελαφρύ, ξέγνοιαστη είναι μέσα στη μεγάλη παρέα κι αυτή, αλλά ολοφάνερο πως μοιάζει μόνη, ξεκομμένη.

Την πλησιάζει αποφασιστικά, της συστήνεται. Διακρίνει μία υποψία ειρωνείας, μία προκλητική αδιαφορία στα μάτια της, που γυαλίζουν, που λάμπουν, και είναι γεμάτα από πληρότητα και ισορροπία ζωής. Το πλάσμα, όχι περισσότερο από 25 χρονών, δεν αιφνιδιάζεται όταν της ζητάει «Να πηδηχθούμε». Τόσο απότομα, τόσο απλά.

«Να πηδηχθούμε!...» αντιλαλεί η φωνή της σε χαμηλούς και ευχάριστους τόνους, ενώ η υποψία ειρωνείας κατέβηκε από τα μάτια στα χείλη της.

- Αυτό σκέφθηκα καθώς σας παρατηρούσα για ώρα..., ναι, να πηδηχθούμε. Θαρρώ πως θα ήταν παράλειψη να μη το προτείνω....

«Να πηδηχθούμε, όχι να με πηδήξετε..., ούτε να σας πηδήξω εγώ...» του λέει η άγνωστη που, ολοφάνερο, το διασκεδάζει. "Και πώς γνωρίζω, κύριε, ότι θα συμβεί αυτό; Ότι θα μου προσφέρετε αυτό που υπόσχεστε... Πώς είστε σίγουρος, κύριε άγνωστε, ότι θα βρείτε σε μένα αυτό που περιμένετε...".

Ο άνδρας την έπιασε ελαφρά από το μπράτσο.

- Καλύτερα να μην το συζητήσουμε άλλο... Δεν λέω, μας χρειάζεται το στόμα, όμως όχι τούτη τη στιγμή να πούμε κάτι ο ένας στον άλλον..., της λέει με ευγένεια.

Στην επαφή του με το χέρι της ένοιωσε την τρυφερότητα της σάρκας της, άνθος από γλάστρα και δροσερή σα χλόη. Όταν έκλεισε πίσω του την πόρτα, το σκοτεινό δωμάτιο όπου αμέσως μετά βρέθηκαν, φωτίστηκε με τις φλόγες που αναπηδούσαν από το κορμί της. Τρελαμένα και αφρενάριστα τα χέρια του απλώθηκαν επάνω της και σ' ενάμισυ μόλις λεπτό εκείνος κατάλαβε ότι αγκάλιαζε μια ξεβαλσαμωμένη ύαινα η οποία βρέθηκε πάλι στο χώρο της, στη ζούγκλα και αποζητούσε κτηνώδη ερωτική βία, να τον κατασπαράξει, να κατασπαραχθεί.

Ήταν απροετοίμαστος να μπει σε τέτοιο σφαγείο, όμως γρήγορα τα υγρά της πλημμύρισαν το δωμάτιο ξεγέννησαν τις πιο απόκρυφες δικές του ωμοφαγικές ορμές.

Δυο κορμιά φλεγόμενη βάτος το καθένα σ' ένα όργιο υστερικού, ακόρεστου σεξ προκαλούσε ακραίο πόνο και υψηλή ηδονή που κατάπιναν δάκρυα. Αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι η εγγονή συνδυασμού νεράιδας και αμαζόνας.

Τελείωσε ο πρώτος γύρος και ο άνδρας μυρίζοντας το άγριο ζώο δίπλα του αισθανόταν ότι ο ψίθυρος της ανάσας της και ο κτύπος της καρδιάς της τον έστελναν στον άγνωστο τόπο της απόλυτης ηδονής.

Διαβαστε ακομα:

ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ... ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ