ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙ Ο ΓΙΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ;

 

Ο γιος βγαίνει ''τοιούτος'', όχι... κανονικό παιδί. Κεραυνός στην οικογένεια, όσο κι αν ''κάτι'' είχαν ψυλλιαστεί οι γονείς, δηλαδή υποπτευόντουσαν την ομοφυλοφιλία του, αλλά δεν ήθελαν να το παραδεχτούν. Τελικά, μαθαίνουν το μαντάτο, ίσως και από τον ίδιον τον κανακάρη τους. Μπαμπάς και μαμά τι κάνουν; Πως να διαχειριστούν το σοκ. Τον πανικό, την απογοήτευση για την... ανωμαλία του ανήλικου ακόμα γιου. Μήπως υπάρχει η ελπίδα να αλλάξει η σεξουαλική του ταυτότητα και έτσι να γλυτώσουν όλοι το ρεζιλήκι της κοινωνίας.

Είναι και το άλλο. Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες οι γονείς νοιώθουν ένοχοι, περισσότερο η μαμά, για το στραβό και αμαρτωλό δρόμο του παιδιού. Η περίπτωση του γεννημένου το 1998 Τζαίηντεν από τον διάσημο πατέρα του Willard Carroll "Will" Smith, μέσα στα πρώτα ονόματα στο Χόλυγουντ.

 

Δεν ήθελε να σπουδάσει ο Ουίλ Σμιθ, την είχε δει με τη μουσική κι έγινε ένας της πλάκας ράπερ. Παίρνει μέρος σε μια απόλυτα πετυχημένη τηλεοπτική σειρά για έξι χρόνια και από το πουθενά εξελίσσεται σε ηθοποιό βραβευμένο και μεγάλο σταρ. Σε κάποια φάση της δεκαετία του 2.000 ο Ουίλ Σμιθ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και θεωρείται ο πιο ισχυρός άνθρωπος της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Γεννήθηκε το 1968, σα σήμερα 25 Σεπτεμβρίου, και στον δεύτερο γάμο του κάνει έναν ακόμα γιο, τον Τζαίηντεν που από τα 17 προκαλεί με το gay look σε ακραίες... δόσεις.

Ο πατέρας, λοιπόν, με κοντά 40 ταινίες, φίρμα παγκόσμια, περιζήτητος, γκραν σουξέ πετυχημένος και κονομημένος, προσωπικές σχέσεις με το ζεύγος Μπάρακ Ομπάμα, και το παιδί του η ξεφτύλα των σκυλιών. Τι κάνει; Τον μαλάκα κάνει. Ανέχεται ό,τι ντροπιαστικό κάνει ο γιος του, και από την άλλη ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό του. Και ψάχνει τις δικές του ευθύνες, γιατί δεν ήταν σωστός πατέρας, γιατί δεν μεγάλωσε σωστά το τσογλάνι, γιατί δεν του έδωσε όσο χρόνο χρειαζόταν.

 

Δεν είναι ο πρώτος ο Τζαίηντεν Σμιθ (φώτο) που προκαλεί κοινωνικά, και στην πραγματικότητα τα έχει με τον πατέρα του, λέω εγώ. Δεν είναι το πρώτο παιδί αυτοδημιούργητου που το ρίχνει στα ναρκωτικά, σε κάθε ξεσαλωτική συμπεριφορά. Ο Τζαίηντεν, λοιπόν, σκέτη τσιγγάνα μαυρομάτα φοράει λουλούδια κατακόκκινα στο κεφάλι και μια φούστα και ... παραδίνεται στους παπαράτσι. Πιθανόν να μην είναι gay, αλλά να παριστάνει τη αδερφάρα. Γιατί; Για να τη βγει από αριστερά στον μπαμπά.

Διαβαστε ακομα:

ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ... ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΕΞ