ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΕΣ

 

Φοβερά πράγματα. Σε καθίζω ξεβράκωτο, όπως σε γέννησε η μανούλα σου, και σε ρωτάω. Συγκεκριμένη ερώτηση. Και απαιτώ συγκεκριμένη απάντηση. Και για να εξασφαλίσω τη συγκεκριμένη απάντηση στη συγκεκριμένη μου ερώτηση, διαλέγεις ένα από τα δύο. Λοιπόν.

Το ερώτημα. Ποιο έγκλημα θαρρείς σε βαρύνει περισσότερο, αν σε χαρακτηρίσουν π.χ. απροσάρμοστο ή αγράμματο; Αδιάφορο ή ανεπαρκή; Τρακαδόρο ή λουφαδόρο; Άσχημο ή αποτυχημένο; Γκαφαδόρο ή βλάκα;

Φοβερά πράγματα. Ρώτησαν 15.000 γυναίκες από 20 χώρες. Έρευνα κανονική. Από ποια χώρα είναι οι χειρώτεροι εραστές. Φοβερά πράγματα, σου λέω. Βγήκε η μεγαλύτερη αλήθεια για τον Έλληνα.

Στην πρώτη θέση του βάθρου χειρώτεροι οι Γερμανοί. Γιατί; Είναι βρώμικοι. Δεύτεροι οι Άγγλοι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται τεμπέληδες. Τρίτοι οι Σουηδοί, διότι τελειώνουν γρήγορα. Τέταρτοι οι Ολλανδοί, είναι κτητικοί. Πέμπτοι οι Αμερικανοί, είναι σκληροί. Έκτοι οι Έλληνες. Γιατί;

Φοβερά πράγματα. Είναι κακοί εραστές οι Έλληνες επειδή θεωρούνται σαχλοί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα. Να σε βλέπουν έναν σαχλαμάρα.

Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΙ 90, Σ' ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΩ, ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ!