ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...

 
Το αυτί το λέμε αυτί, δεν χρειάζεται άλλη λέξη να βρεις. Ποιος ασχολείται με το αυτί, ένα «νεκρό» κομμάτι του σώματος, με την έννοια ότι κάνει μία χαρά τη δουλειά του χωρίς να «κινείται», να μεγαλώνει, να χαλαρώνει, όπως το πέος.
Το ίδιο και η μύτη. Την λες μύτη και δεν πας παραπέρα, όπως κάνεις για το πέος, που σ' όλες τις γλώσσες του κόσμου, ο άνθρωπος το έχει ονοματίσει με 50 έως 100 διαφορετικές λέξεις.
Στην Ελλάδα το πέος, ο φαλλός είναι και πούτσος, ψωλή, τσουτσούνι, σαρμέλα, μαλαπέρδα, μαραφέτι, ματζαφλάρι, παλαμάρι, δοξάρι, ναργιλές, δαυλός, κοντάρι, παλούκι, σύρτης, κρεατόβεργα, μαγιόξυλο, ματσούκι, μπανάνα, σωλήνας, λίστα ατελείωτη. Γιατί;
Τι θα πει «Γιατί»; Είπαμε. Επειδή δεν είναι αυτί, ούτε μύτη το «εργαλείο» με το οποίο ο άνδρας ασχολείται πολύ σωματικά κι όχι μόνο. Πάντα και στους αιώνες των αιώνων θα τον απασχολεί μέχρι ψυχολογικού αυτοβασανισμού το μήκος, λέω για τους έχοντες μικρό μέγεθος.

Τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχουν σταματήσει οι επιστημονικές έρευνες για το μήκος, όχι για το πάχος, ούτε για το βασιλικό κεφάλι, δηλαδή αν κάποιος είναι μυτεροκέφαλος, αυγόκαυλος, μην πέσουμε στην ανάλυση της βάλανου. Πρόσφατα στην Αγγλία έγινε μια πιο προχωρημένη δουλειά. Έβαλαν κάτω όλες τις μελέτες που έχουν γίνει, όλες τις μετρήσεις στο πέος κάθε φυλής, κάθε ηλικίας. Και κατέληξαν. Ο μέσος όρος μήκους του πέους σε στύση είναι 13,12 εκατοστά, και στα 9,16 εκ. όταν «κοιμάται», πριν ακόμα αρχίσει τη διαδικασία «σηκώματος». Και:  Οι 5 μόνον στους 100 άνδρας «σηκωμένη» την έχουν μεγαλύτερη από 16 πόντους, επίσης μόνον 5 στους εκατό μικρότερη από δέκα πόντους.

Βασικό. Δεν έχει ουδεμία σχέση το μήκος με τα άλλα σωματικά δεδομένα, για παράδειγμα ότι ο ψηλός την έχει μεγάλη και μικρή ο κοντός. Ούτε το βάρος παίζει ρόλο.

Διαπιστώθηκε ότι το εργαλείο του άνδρα είναι... απειλητικό όταν φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσι. Δεν ισχύει το αντίθετο, όμως. Ότι ο άνδρας με μικρό νούμερο πατούμενο την έχει απαραίτητα μικρή. Άρα; Αν συλλάβεις... περπατημένη, πολύπειρη γυναίκα να κουσουμάρει το παπούτσι του, φως φανάρι η δουλειά. Ψάχνει εκείνον με μεγάλο μέγεθος.

Ένα τελευταίο στοιχείο από την έρευνα. Μόνον το 55% των ανδρών είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθός τους, δηλαδή το 45% δεν έχουν «συμβιβαστεί» μ' αυτό που διαθέτουν. Κι αυτοί, κακώς βέβαια, δεν έχουν εκτίμηση στο μήκος τους, ενώ θαρρούν ότι οι άλλοι άνδρες υπερέχουν σε σύγκριση με το δικό τους.

Διαβαστε ακομα:

ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ