ΝΙΚΟΛ, Η ΚΑΥΤΗ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ!

 
Απορώ. Κάποια πράγματα τόσο συνηθισμένα, τα παρουσιάζουν για κάργα εντυπωσιακά. Σχεδόν καθημερινή είδηση είναι μια καθηγήτρια να τραβιέται σεξουαλικά με μαθητή της. Μια 30αρα και 40αρα δασκάλα να κάνει σχέση με αγόρι της τάξης της. Ποιο είναι το σοκ κι εγώ δεν το παίρνω πρέφα;

Έχει πλέον καταντήσει ρουτίνα στην Αμερική. Φαινόμενο της καθημερινότητας. Γυναίκα εκπαιδευτικός να συνουσιάζεται με αγόρια της μισής ή, και μικρότερης ακόμα ηλικία. Κάποιες, μάλιστα, «γνωριμίες» σαν κι αυτές έχουν συνέχεια, οι περισσότερες καταλήγουν, τελικά, να εκθέτουν τις τολμηρές δασκάλες. 

Περίεργο, προκλητικό, προβληματικό γεγονός, πες το όπως θες, όμως όχι πρωτοφανές, τουλάχιστον στην Αμερική. Οι δασκάλες, μερικές είναι ήδη παντρεμένες, και μητέρες, τα φτιάχνουν με κάποιον ανήλικο μαθητή τους. Είναι τεκνατζούδες; Την βρίσκουν, δηλαδή, μονάχα με τεκνά. Όχι, βέβαια.

Δεν είναι τεκνατζού η δασκάλα, αλλά η αγαμία, η αδιαφορία άλλων ανδρών, την στέλνει στον πιτσιρικά. Και τον αποπλανεί σεξουαλικά. Πριν προχωρήσουμε την κουβέντα, να πούμε τι είναι τεκνατζού.

Από τη λέξη «τεκνό» και σημαίνει πιτσιρίκι ομοφυλόφιλος. Όπως επίσης «τεκνό» είναι ο νταβατζής, ο αγαπητικός μιας πουτάνας, ο γκόμενος της πόρνης. Ακόμα, τον πολύ μικρής ηλικίας gay, τον «πουστράκο», τον λένε «τεκνίτσα». Η δε τεκνατζού είναι η ώριμη γυναίκα που αποζητά σεξουαλική σχέση με νεαρώτερό της.

Η τελευταία «ηρωίδα» του είδους είναι η Νικόλ Μακντόνα, και στα 32 της κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη επειδή είχε επαφές σαρκικού τύπου με τέσσερις 18χρονους, αφού στο μεταξύ έκανε την έξυπνη κίνηση να παντρευτεί άνδρα... μεγαλύτερό της. Έδωσε, λοιπόν, στο δικαστήριο την εικόνα νορμάλ γυναίκας, άλλο ότι σα γυναίκα ήθελε το κάτι περισσότερο. Η συγκεκριμένη και Νικόλ απηλλάγη και για το λόγο ότι τα σεξουαλικά της εγκλήματα τα διέπραξε με αγόρια τα οποία νομικά και τυπικά ήταν ενήλικοι, ήδη 18 χρονών.
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ