Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY

 
Δεν υπάρχει χώρα μουσουλμανική στον κόσμο, όπου εκεί θα παρελάσουν με την τσαχπινιά τους ομοφυλόφιλοι, άνδρες και γυναίκες, και θα εκδηλώσουν την υπερηφάνεια τους γι' αυτό που είναι. Είναι gay και δεν το κρύβουν. Γι' αυτό τη γιορτή τους τη λένε «Gay Pride», Ομοφυλόφιλη Υπερηφάνια.
Εξαίρεση η Τουρκία. Με τον προφήτη Μωάμεθ και οι Τούρκοι, όμως το κράτος θέλει να δίνει εικόνα ευρωπαϊκού. Αύριο, μεθαύριο να καταστεί ισότιμο μέλος της Κοινότητας, Γι' αυτό έχει νομιμοποιήσει την ομοφυλοφιλία. Άρα, επιτρέπει εδώ και δέκα χρόνια το Gay Pride των Τούρκων ομοφυλόφιλων.
Όταν, όμως, πέφτει στο ραμαζάνι και με την πρόφαση για λόγους ασφαλείας ο Ερντογάν απαγορεύει το Gay Pride. Με ραμαζάνι υπάρχει κίνδυνος οι εθνικιστές, οι αντιευρωπαϊστές να λυντσάρουν τους άνδρες βαμμένους, και με σλιπάκια και τις τζίβες με σκέρτσο να φιλιούνται στους δρόμους.

Αυτό θα πει φασισμός. Απαγορεύω διότι είμαι ισχυρώτερος. Και την ισχύ μου τη δείχνω στον gay, που θέλει να παρελάσει, όχι σ' όσους κάνουν κέφι να πλακώσουν, τους ετεροφυλόφιλους. Η μαγκιά του ισχυρού είναι να βάλει στη θέση του τον κακό, αυτόν που τρομοκρατεί τον αδύναμο.

Άλλο ότι είναι γελοία ιστορία αυτή του Gay Pride. Δεν κατάλαβα. Είμαι gay, γιατί να το δείχνω με τρόπο πεζοδρομιακό και επιθεωρησιακό. Ανοησία, όμως, γιατί να αρνηθείς στον άλλον να διαδηλώσει, να κάνει την πλάκα του, τέλος πάντων ό,τι γουστάρει..

Εδώ είμαστε! Οι Αμβρόσιοι της ορθοδοξίας, σου λένε, ότι οι gay προκαλούν. Άνετα κι εκείνοι, οι ομοφυλόφιλοι, να πουν τα δικά τους. Ό,τι θέλει ο καθένας λέει. Δεν βγαίνει έτσι δουλειά. Οι gay στο Pride της Θεσσαλονίκης είχαν και την εικόνα του Εσταυρωμένου. No hate. Όχι μίση.

Άντε πες στους gay ότι ο Χριστός δεν σταυρώθηκε και γι' αυτούς. Διαφωνούν. Ρώτησαν, άλλωστε, σχετικώς τον Ιησού και τους είπε ότι μαρτύρησε και γι' αυτούς. Παραμύθι ο Κύριος ή οι gay; Ψάξε βρες.

Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡ