ΠΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ GAY, ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΙΕΡΕΙΣ

 
Σουρεαλιστικό, όχι απλά γελοίο. Στο Βατικανό η διάσκεψη κορυφής για την παιδεραστία. Φοβερά πράγματα. Στην αγία έδρα του χριστιανικού καθολικισμού μαζεύτηκαν εκπρόσωποι δεκάδων Εκκλησιών, καρδινάλιοι του Πάπα της Ρώμης, αλλά και ειδικοί εμπειρογνώμονες, να συσκεφθούν για το οξύ και άλυτο κοινωνικό πρόβλημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από ιερείς!!!
Αναρωτιέμαι σοβαρά. Μας κάνουν πλάκα; Τόσους αιώνες δεν το έλυσαν το θέμα και θα το κάνουν δυο χιλιάδες χρόνια μετά Χριστό; Ε, αφού μιλάμε σοβαρά, να προσθέσουμε και τούτο. Δεν γιατρεύεται αυτό. Με τίποτα. Και ποτέ. Γιατί;
Μα, είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κανένας Πάπας της Ρώμης-  ακόμα κι αν αυτός ο οποίος δεν είναι gay-  και καμιά κοινωνική κατακραυγή δεν θα εμποδίσει τον ιερέα. τον άνθρωπο του Θεού και της εκκλησίας. να αποπλανήσει, να ασελγήσει σε πιτσιρίκια. Ο άνθρωπος δεν κρατιέται και καμιά θρησκεία είναι ικανή να του βάλει χαλινάρι.
Πολλοί, όχι λίγοι, από το παπαδαριό ξεπερνάνε τα όρια και είναι ατέλειωτη η λίστα των θυμάτων τους. Μας δουλεύουν. Υποκρισίες. Η εκστρατεία να καταπολεμηθεί η...ιερή παιδεραστία.. Ώπα, ρε. Το παπαδαριό γιατί τα βάζει με την ομοφυλοφιλία; Εδώ σε θέλω. Κάποιες φορές πιάνομαι... αργόστροφος. Ακόμα και το εύκολο δεν μου έρχεται με τη μια. Λοιπόν. Γιατί ο ένας δεσπότης μετά τον άλλον τα χώνουν στους gay; Και το φαινόμενο ξέφυγε στην Ελλάδα με αφορμή το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Γιατί; Εδώ σε θέλω.

Το πρώτο που θα μου πεις και θα είσαι μέσα είναι γιατί οι ρασοφόροι από την εποχή του Γιαχβέ, δηλαδή αιώνες πολλούς πριν γεννηθεί ο Χριστός, πουλάνε ηθική. Μας λένε Αυτό είναι το σωστό. Αυτό θέλει ο Θεός.

 

Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι αδελφές. Ένα τα εκατό. Μισό τα εκατό. Πόσοι πολιτικοί. Δέκα, δεκαπέντε τα εκατό. Πόσοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί. Είκοσι, τριάντα τα εκατό. Πόσοι παπάδες και μοναχοί στα μοναστήρια είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το συζητάμε, πάνω από 50-60%.

 

Πήρες πρέφα; Για να κρυφτεί ο ομοφυλόφιλος, όποιος δεν έχει τα άντερα να ''εκδηλωθεί'', γι’ αυτό που είναι, επειδή έτσι τον γέννησε η φύση, πάει και κρύβεται σε δύο κόλπα. Ή στο γάμο ή στο ράσο.

Φοβερά πράγματα. Οι ιερωμένοι οι οποίοι στις τάξεις τους κυκλοφορούν μακράν είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι, έφθασαν να απειλούν με αφορισμό τους ''αδήλωτους'' κι όχι χωρίς ράσο. Η αποθέωση της υποκρισίας.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ