ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

 

Των 12 Αποστόλων, σήμερα 30 Ιουνίου. Έχουν κι αυτοί την ημέρα τους κάθε χρόνο. Δώδεκα ήτανε, δώδεκα χρειαζότανε, όχι 11, δεν ήθελε να φτιάξει ποδοσφαιρική ομάδα. Ούτε 13, όχι, ποτέ αυτό το νούμερο. Όσοι ήταν οι Θεοί του Ολύμπου. Μόνο που η νέα ομάδα, ο νέος αρχηγός ζητούσε μια γραμμή, μια διδασκαλία, όχι ο ένας αυγά κι ο άλλος καλάθια.

Τι πλάκα ήταν αυτή, ο Ποσειδώνας να είναι στην κόντρα με τον Οδυσσέα, να μην τον αφήνει να επιστρέψει στην Ιθάκη. Ο άλλος, ο Απόλλων, η αδυναμία μου, να έχει πάρει το μέρος των Τρώων και η Αθηνά να ψηφίζει συνεχώς Έλληνες.

Όχι τέτοια πράγματα. Ο κάπταιν θέλει και τους 12 ένα πράμα, και αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι τους προετοίμαζε για αρχηγούς! Μαθητές του, να 'ναι αγράμματοι, αμόρφωτοι, να μην έχουν βγάλει Χάρβαρντ και Οξφόρδη, και Εκείνος να τους μυήσει μέχρι να τους κάνει σέντερ-φορ. Δεν τα κατάφερε, όμως. Γι' αυτό χάθηκε το ματς.

Τι να τους κάνεις τους αγίους και τους οσιομάρτυρες όταν δεν τρως και δεν πίνεις από τους Απόστολους. Από τους μαθητές οι οποίοι δεν έγιναν δάσκαλοι κι αυτοί. Βράχοι ήταν, βράχοι έμειναν. Δεν λέμε κούτσουρα, αυτά καίγονται κάποια στιγμή.

Διαβαστε ακομα:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ GAY