Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΤΑ 83 ΜΕ ΝΕΑ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Μεγάλη δήλωση, μάλιστα από τηλεοράσεως, του Κώστα Βουτσά. Μόνον ένας αεκτζής θα την έλεγε τέτοια κουβέντα. Έλα! Ένα κρυόπλαστο αστείο κάναμε. Όχι περισσότερο από ένα κάθε μήνα.

Λοιπόν. Επί του θέματος. Ένας γεροξούρας στα ογδόνταφεύγα  είναι ο Κώστας Βουτσάς και δεν το βάζει κάτω. Με τίποτα. Πρώτα θα πεθάνω, σα να σου λέει, και μετά θα σταματήσω να θέλω δίπλα μου γυναίκα. Τι είπε ακριβώς, όμως.

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καινούργια του γκόμενα. Μία νεαρά κυρία. Ε, βέβαια. Επειδή, δηλαδή, είναι στα 83 θα πάει με 60άρα και 50άρα. Όχι, βέβαια.

Πρέπει να το πούμε κι αυτό. Ποιο; Ο βαρύκιλος, ο κοιλαράς σα βαρελόφρων Βουτσάς δεν την θέλει την όποια μανταμίτσα για να του φτιάξει το τσάι του. Ούτε να συζητήσουν τα θέματα της ΑΕΚ και της πολιτικής επικαιρότητας. Όχι, βέβαια.

Όταν την πρωτοφίλησα, είπε ο κωμικός, στον Κωστόπουλο. Στο στόμα, βέβαια. Δεν είπε και πού την χαϊδεύει. Κι αν έχει συνέχεια το έργο στην ηλικία που βρίσκεται.

«Της δίνω τον εαυτό μου!». αυτή είναι η τεράστια κουβέντα του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή του Κωστόπουλου. Τεράστια δήλωση. Για σιγά, ρε αποδυτηριάκια. Κάτι «άλλο» μπορεί να της δίνει της κοπελλιάς;

Είσαι δεύτερος, δικέ μου. Πρώτον, δεν μπορείς να γνωρίζεις αν μία γυναίκα, ακόμα και στα ντουζένια της, ότι δεν μένει σούπερ ικανοποιημένη όταν ο σύντροφός της χαρίζει την απόλυτη ολοκλήρωση, έστω και χωρίς σεξ. Ή, να της φθάνει και να της περισσεύει το ψευτοσέξ, το γεροντικό σεξ, όμως ο άλλος, ο πετυχημένος, ο με πλούσια δράση ζωής, έχει να της δώσει πολλά σε γνώσεις, σε εμπειρίες, σε αποστάγματα ζωής.

«Της δίνω τον εαυτό μου!» σημαίνει πως ό, τι είμαι, όσος είμαι, της παραδίδομαι πνευματικά, υπαρξιακά, γιατί όχι και σαρκικά.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον Τσάρλυ Τσάπλιν στον Κώστα Βουτσά