ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ!!!

 

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Φοβερά πράγματα! Προκριθήκαμε λέει για τον τελικό της Eurovision. Τι λες τώρα!!! Η Ευρώπη μίλησε. Μας θέλει. Ο πρώτος ημιτελικός του φεστιβάλ τραγουδιού, ή του πανηγυριού της Γιουροβίζιον έγινε και ήταν όπως τον περιμέναμε. Αληθινό σκλαβοπάζαρο!

Ωραίο σόου όμως. Φαντασμαγορικό, με ωραίες γκόμενες, φωνάρες, τόσο φωνάρες που καταντούσαν εκνευριστικές από τις κορώνες τους... Ρουσλάνες δεν είχε φέτος. Δηλαδή ξέκολα. Ούτε πολλούς κλαρινογαμπρούς. Είχε όμως μία χοντρή (πολύ χοντρή), ένα συγκρότημα από άτομα με σύνδρομο ντάουν, μία τύπου Goth, Νίνα Χάγκεν και καλά, κάτι φλωράκια που χοροπηδούσαν και όπως είπαμε πολλές εκνευριστικές γκόμενες που τσίριζαν. Η Ελλάδα με την Κύπρια τραγουδίστρια Μαρία Έλενα Κυριάκου, άρεσε και την ψήφισαν να βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου.

Και βέβαια παρούσα και η/ο περσινή/ος νικήτρια/ης, ο/η Κονσίτα... που αλήθεια ρε παιδιά, μην αρχίσετε να με λέτε ομοφοβικό, αλλά δεν μπορώ να την βλέπω. Είναι θέμα αισθητικής γαμώτο το κέρατο μου. Δεν μπορώ να βλέπω αυτό το σιχαμένο πλάσμα που μοιάζει με γυναίκα και έχει αντρικά χέρια και μούσια... Σαν να βλέπω κάτι που είναι λάθος της φύσης είναι.

Και εις άλλα με υγεία. Ευλόγησον!

Διαβάστε ακόμα:

Ενας ακόμα διαγωνισμός κωλομπαρέματος