Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ

 

Τέρμα και τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι ο φάκελλος του σκοτωμού του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, καταγράφεται μέσα στα πλέον αξιοσημείωτα γεγονότα της μεταπολεμικής Ελλάδας. Έχουν περάσει 20 μήνες από τότε που έχασε τη ζωή του ο άτυχος Παντελιδης κι ακόμα το τροχαίο του μόνο στα ψιλά των ΜΜΕ δεν περνάει. Τι σημαίνει αυτό;

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο 33χρονος τραγουδοποιός και τραγουδιστής δεν ήταν ο καταξιωμένος ακόμα καλλιτέχνης, ούτε η καψούρα στα τραγούδια του, τον τοποθετούσε στους κυριλάτους της κατηγορίας του. Κι όμως, λίγο η γνησιότητά του, λίγο η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκανε αγαπητό με το θάνατό του, ακόμα και σε άτομα που δεν γνώριζαν την ύπαρξη του.

Τελικά, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο αφού διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο του, όχι μία από τις δύο γυναίκες που τον συνόδευαν. Να, η αφορμή για μία φορά ακόμα, εκατομμυριοστή σίγουρα, τα μήντια να ρεκλαμάρουν φαρδειά πλατειά μία φωτογραφία της κυρίας Μινάς Αρναούτη.

Η οποία Μινά, για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας, έγραψε στο facebook: «Θα το τρίψω σε μερικές μούρες. Σπίτια τους τώρα, μην τους ξαναδώ μπροστά μου» Και σημείωσε ακόμα η Μίνα μας ότι είδε στον ύπνο της τον Παντελή.

Το μάθαμε κι αυτό. Ότι ο τραγουδιστής επισκέπτεται την κυρία Αρναούτη στο ύπνο της. Η είδηση. Περιμένουμε τη συνέχεια του έργου που δεν τελείωσε τόσο εύκολα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ