Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Θέλουν βασιλιά; Θα τον φάνε στη μάπα, ακόμα κι αν δεν τους γουστάρει ο τρόπος ζωής του. Όπως το απαιτεί η παράδοση. Έτσι ξηγιόνται κάποιοι βασιλιάδες τη σήμερον ημέρα, συμπεριφέρονται στα ίσα και κόντρα σ' αυτά που επιβάλλει το πρωτόκολλο. Κι όλοι κάνουν μόκο, κόμματα, ΜΜΕ και παπαδαριό, διότι έτσι αποφάσισε ο βασιλιάς.

Δεν έχει χάσει ίντσα από τη δημοφιλία της η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, παρά τα όσα σκάνδαλα των μελών της, που έχουν συλληφθεί να ενεργούν ως... κοινοί θνητοί. Με τις σεξουαλικές αταξίες τους, τα ναρκωτικά τους, τα διαζύγια τους και άλλες ανθρώπινες αδυναμίες τους.

Ο 67χρονος βασιλιάς της Ταϋλάνδης παντρεύτηκε για τέταρτη φορά, όχι κάποια γαλαζοαίματη, αλλά μια αεροσυνοδό. Και επειδή δεν είναι... φρόνιμος έριξε στο κρεβάτι του και την επικεφαλής της προσωπικής του φρουράς. Την 34χρονη υπεύθυνη των μποντυγκάρντ του βασιλιά. Και δεν έμεινε σ' αυτό. Έχρισε επίσημη ερωμένη του την γκόμενα, με την πρέπουσα τελετή στα ανάκτορα.

''Βασιλική ευγενής σύζυγος'' ονομάστηκε η γκόμενα και πλέον θα ζει στο παλάτι ως νόμιμη παλλακίδα του γαμιά. Ο οποίος μπροστά στα ανέκφραστα μάτια της 41χρονης συζύγου του, στο σχετικό τελετουργικό, ράντισε με βασιλικό... νερό την κατά 33 χρόνια νεώτερη του, υποταγμένη κι αυτή στην εξουσία του (φώτο).

Θέλει βασιλιά η Ταϋλάνδη; Θα τον έχει, όμως λαμβάνοντας υπ' όψιν τα γούστα του γαμιά, που έχει προσωπική περιουσία 35 δις δολάρια, κυκλοφορεί με τατουάζ λες και είναι αλητόβιος στο Μπρούκλιν και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αυτό θα πει βασιλιάς. Και σ' όποιον αρέσει. Στον λαό, στην κρατικό κατεστημένο, στην σύζυγο, στον όποιον.

Μόνο εύκολο και απλό δεν είναι να καταργηθεί η βασιλεία σε χώρα που αιώνες υπάρχει με το θεσμό ριζωμένο βαθειά.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ