ΑΦΓΑΝΟΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΣΤΗ ΓΗ

 

Δεν υπάρχει χειρώτερη φάρα από τον Αφγανό. Να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και το αναφέρουμε διότι Αφγανοί είναι οι πολλοί, πιθανόν οι περισσότεροι από τους ξένους που με τσαμπουκά θέλουν να διασπάσουν την γραμμή άμυνας στα σύνορα. Αφγανός, ο απόλυτα άριος. Πρώτα αυτός, μετά ο Γερμανός που το έπαιξε εκλεκτή και ανώτερη φυλή.

Ο πολεμιστής ο Αφγανός. Εννοώ ότι έχει γονιδιακή σχέση με τα όπλα. Από κούνια. Γεννιέται με το ντουφέκι και το μαχαίρι δίπλα στο μαξιλάρι. Ρώτα τον Ρώσο, θα σου πει ότι η κορυφαία μαλακία τους ήταν η μπούκα στο Αφγανιστάν, το 1979. Ακόμα κλαίνε. Πουτάνα ο Μέγας Αλέξανδρος το κωλομπάρεψε μαζί τους. Πρώτα παραμύθιαζε τα αφγάνια και μετά περνούσε.

Θηρίο που τον τρομάζουν τα πιο άγρια ζώα της ζούγκλας ο Αφγανός αν δεν έχει να φάει. Θα ορμήξει, θα αρπάξει, και για πλάκα θα σκοτώσει. Ο μαχαιροβγάλτης. Και ο καπετάν αρχιμαλάκας ο Έλληνας εδώ και δέκα χρόνια του άνοιξε την πόρτα και το πιο ηλίθιο τον άφησε ασύδοτο στην Αθήνα. Ποιον; Τον λαθραίο Αφγανό. Η επιβεβαίωση της χώρας μπουρδέλο.

Το 2010 27χρονος Αφγανός σκότωσε Έλληνα 44 χρονών έξω από το σπίτι του, πριν πάει το θύμα στην κλινική να συναντήσει την γυναίκα του μετά τον τοκετό. Ξημερώματα 10 Μαίου. Για να αρπάξει ό,τι βρει. Κονόμησε βιντεοκάμερα και την σκότωσε αμέσως με 120 ευρώ. Ο δολοφόνος, που αστόχως τον λέω έτσι, αρκετό είναι να τον πω Αφγανό, με πλαστό όνομα κυκλοφορούσε και είχε αποφυλακιστεί με... ευνοϊκούς όρους, από το ανεύθυνο κράτος της Ελλάδος. Κακώς το λέω κράτος το καφενείο.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ...