Ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

''Το ευχάριστο αίσθημα της εγκύου κατά την διάρκεια του πρωκτικού σεξ έχει ως αποτέλεσμα το παιδί να γίνει ομοφυλόφιλο''. Είναι δυνατόν να υποστηριχθεί τέτοιο πράμα; Είναι. Μόνο παπάς είναι ικανός να το πει. Το είχε δηλώσει δημόσια τον Ιούλιο του 2019 ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος ξανακτύπησε με άλλο θρησκευτικό τούβλο για να διαφωτίσει τους πιστούς, αναφερόμενος στον κορονοϊό.

- Όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου κι όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης, τότε οδηγούμαστε στον κορονοϊό.

Πρώτα να αναλύσουμε θεολογικά τη γέννηση ομοφυλόφιλου μετά από πρωκτική επαφή. Όχι ακριβώς μόνο διότι ο σύζυγος ''εισέλθει'' από την πίσω πύλη, αλλά το κακό, δηλαδή να προκύψει gay το νεογέννητο, κατά τον Κύπριο ιεράρχη, θα συμβεί αν η γυναίκα νοιώσει και σεξουαλική ικανοποίηση. Το παιδί, για τον πανιερώτατο μάλλον θα γεννηθεί ''κανονικό'', δηλαδή ετεροφυλόφιλο, αν η μέλλουσα μαμά που έχει ήδη συλλάβει, βιαστεί πρωκτικά από τον σύζυγο ή τέλος πάντων δεν αισθάνεται καλά με την αντιχριστιανική επιθυμία του συζύγου.

Φοβερά πράγματα. Ολότελα... αποκαλυπτικά. Ευτυχώς που τα μαθαίνουμε εμείς οι πιστοί, οι οποίοι όμως δεν είμαστε ευλαβείς και ενάρετοι. Ο Θεός μας παρακολουθεί, κατά πως διδάσκει ο από το 1998 μητροπολίτης Μόρφου, αν κάνουμε την αμαρτία να αναζητήσουμε το πισωπόρτι της γυναίκας.

Ξεκάθαρος είναι ο δεσπότης: ''Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνονται νόμος. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Πως δεν τα φέρνει ο Θεός''.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ